23948sdkhjf

ELF: Sponsor for The Distinguished Gentleman's Ride

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

ELF er i år officiel sponsor af The Distinguished Gentleman’s Ride – i daglig tale ”The DGR”.

I 2018 samlede DGR mere end 115.000 deltagere på klassiske vintage motorcykler, der kørte igennem mere end 648 byer og 100 lande over hele verden. ELF er i år officiel sponsor af The Distinguished Gentleman’s Ride – i daglig tale ”The DGR”. I 2018 samlede DGR mere end 115.000 deltagere på klassiske vintage motorcykler, der kørte igennem mere end 648 byer og 100 lande over hele verden.

Hvordan opstod DGR og hvad er det?
The Distinguished Gentleman’s Ride blev stiftet af Mark Hawwa, en motorcykelentusiast i Australien. Han besluttede sig for at skabe et tematisk løb, som en måde at gøre op med den stereotype motorcyklist, og samtidig bringe motorcykelentusiaster sammen. Han fik ideen, da han så et billede af Jon Hamm (der spiller Don Draper i TV-serien Mad Men, red.) der kørte på en klassisk vintage motorcykel i hans dyreste jakkesæt.

Støtter The Movember Foundation
Fra mænd i jakkesæt i TV udsprang ideen om at organisere en årlig event, hvor motorcyklister kunne fejre det at være en gentleman på en klassisk vintage motorcykel. Kun få år senere besluttede foreningen sig for at udnytte opmærksomheden fra den voksende skare af fans til at skabe en forening, der satte fokus på at samle penge ind. I den forbindelse blev der etableret et partnerskab med The Movember Foundation, der aktivt arbejder for at samle penge ind til bekæmpelse af bl.a. kræft hos mænd. I 2018 lykkedes det hastigt voksende event og motorcykelløb at indsamle mere end 6 millioner dollars til sagen.

”Vi er særdeles glade og stolte over, at et brand som ELF har valgt at være partner i The Distinguished Gentleman’s Ride 2019, udtaler Mark Hawwa, grundlægger af DGR. ”Vores løb, som tiltrækker ca. 125.000 deltagere i mere end 700 byer på verdensplan dette år, er ikke kun en dag vi fejrer frihed og glæde. Det repræsenterer også en stærk forpligtelse til at støtte op om udsatte mennesker. Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed til ELF for at stå ved vores side undervejs ved dette unikke event, som har opnået utrolige tilmeldingsrater på blot syv år.”

DGR kører i København og Århus
The Gentleman's Ride løber af stablen i mere end 100 lande - således også i Danmark i København og Århus. Hvis man har lyst til at deltage kan man tilmelde sig på www.gentlemansride.com.

Som et premium smøremiddel-brand deltager ELF i løbet, hvor motorcyklister er mere end velkommen til at opleve eventet globalt ved at rejse penge gennem ELF Fundraising Team.
De kørere, der rejser flest penge har chancen for at vinde et GoPro kamera og få udnævnelsen ELF Ambassadør i et helt år. Derudover er der flere ekstrapræmier til de kørere på hjemmesiden, der rejser flest penge, blandt andet en Triumph motorcykel.

Alle mænd og kvinder kan i 2019 tilmelde sig løbet, så længe de kører på en klassisk eller vintage-inspireret motorcykel. Dette inkluderer – men er ikke begrænset til - The Café Racer, Brat Styled, Chopper, Scrambler og Classic Scooter.
For alle kørere er dresscoden ”dashing and dapper” - med andre ord: Flot og distingveret - og gerne i jakkesæt!

Efter man har registreret sig, vælger man, hvilken by man vil deltage i og hvilken sag man vil rejse penge for på hjemmesiden gentlemansride.com.

I Danmark ligger teamet Fa Moto-Sport pt. nr. 2 over teams, der har samlet flest penge ind med (dags dato) 17.800 dollars. Se mere om Fa Moto-Sport her.

Co-branded Merchandise 
Som en del af sin dedikation til - og historie om kvalitet og ekspertise, launchede ELF i 2019 en merchandise-division, med tøj og tilbehør som fx poloshirts, jakker og kasketter. Alle er produkter af høj kvalitet og eksklusivt design. Med det nye ELF og DGR-partnerskab kan man købe nøgleringe, en sixpence-kasket og en limited edition efterårsjakke med produktionsnummer på indersiden af stoffet. For mere information eller køb klikker kan man se mere på www.myelfstore.com.

 THE DISTINGUISHED GENTLEMAN'S RIDE
Hvor: København og Århus

Hvornår: 29. september 2019

Tilmelding: www.gentlemansride.com 

Alle deltagere skal køre på klassiske/vintage motorcykler og bære distingveret tøj, fx jakkesæt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141