23948sdkhjf

ER DU VOGNMAND - og overejer du at investere i ny bil?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

I Leasing Fyn er vi specialister i leasing. Vi sætter en ære i at sparre med dig om din næste investering. Uanset hvad for en bil, du overvejer at investere i...

Transportmagasinet har netop testet den nye Iveco S-Way - måske er det den, du skal have næste gang, du skal skifte ud i vognparken?

I Leasing Fyn har vi mange kunder i transportbranchen - det betyder, at vi har en god forståelse for og erfaring med, hvad der er vigtigt for dig som vognmand. Vi har et hold af medarbejdere, der er allokeret til transportbranchen, og som hver dag gør en særlig indsats for at hjælpe vores kunder - og dem der gerne vil være kunder hos os - med finansiering.

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du vil have sparring om din næste investering!

Du finder vores medarbejdere her: Kontaktoplysninger på Leasing Fyns medarbejdere  - tag en snak med Søren Errebo, Kim Alminde, Nellie Heilskov Sørensen, Torben Stensdal eller Thomas Vandkrog Darving - alle specialister i leasing til din branche.

Vi er mærke-uafhængige, vi er fleksible, vi kommer gerne på besøg i din virksomhed - og så gør vi os umage, for at få de bedste personlige relationer til dem, vi samarbejder med.

Se testen af den nye Iveco S-Way


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Send til en kollega

0.141