23948sdkhjf

Har du styr på dine lovpligtige serviceeftersyn?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nimalift

Klar, parat, dæksæson! Lige om lidt falder temperaturen, og der står dækskifte i kalenderen. Det handler om at få styr på forberedelserne nu.

Måske synes du, at det er lige tidligt nok at starte snakken om dækskifte. Der er jo stadig længe til frost og glatte veje. Men du vil jo også gerne være klar den dag, opgaverne kommer ind ad døren. Derfor er det tid til at komme i gang nu.

Hos Nimalift i Billund er man allerede begyndt at minde kunderne om de forberedelser, en ny dæksæson kræver. Det handler selvfølgelig om at have alt det nødvendige på lager, men det handler i lige så høj grad om at få booket de nødvendige serviceeftersyn:

- Det årlige serviceeftersyn er en vigtig del af vedligeholdelsen på et værksted uanset størrelse. Det handler om kvaliteten af det arbejde, du sender ud ad døren, og den sikkerhed, du tilbyder dine ansatte. Det synes vi ikke, at der er nogen grund til at gå på kompromis med, fortæller medindehaver af Nimalift Mads Brink.

Derfor tilbyder Billund-virksomheden naturligvis også selv de lovpligtige serviceeftersyn af maskinerne på værkstedet:

- Vores hold består af teknikere og montører, som altid er opdateret på nye teknologier og sikkerhedskrav. Samtidig er det jo en fordel, at de kender vores maskiner så godt. Det gør eftersynene effektive, så værkstederne hurtigt kan komme videre med arbejdet, tilføjer Mads Brink.

Hvorfor er det årlige eftersyn så vigtigt?
Det årlige serviceeftersyn af maskinerne på værkstedet er ikke bare for sjov. Det er faktisk lovpligtigt. Retningslinjerne er fastlagt på tværs af industrien af BFA Industri. Her arbejder repræsentanter fra forskellige arbejdsgiver-, leder- og arbejdstagerorganisationer for at sikre et godt og produktivt arbejdsmiljø. Så lad os lige slå fast, hvorfor det er så vigtigt:

Autolifte: Det kan forklares meget simpelt, hvorfor du skal huske serviceeftersyn på dine autolifte. Manglende eftersyn udløser simpelthen en bøde fra Arbejdstilsynet. Det handler om sikkerhed frem for alt. Samtidig sikrer du også mindre slid på maskinen, en mere stabil drift og at sikkerheden generelt er i orden.

Dækmaskiner: Overvej for et øjeblik, hvad et nedbrud midt i dæksæsonen kan koste dig... Hvilket tal kom du frem til? Kan det så betale sig at skippe det årlige eftersyn? Sandsynligvis ikke.

Med jævnlige eftersyn af dine dækmaskiner minimerer du risikoen for nedbrud og skader på kundernes fælge. Det er begge ret gode grunde til, hvorfor et årligt serviceeftersyn godt kan betale sig.

Afbalanceringsmaskiner: Ved et serviceeftersyn på afbalanceringsmaskiner får du kalibreret maskinen, så du altid har en præcis afbalancering. For hvad er dækmonteringen værd ud den rette afbalancering?

Kompressor: Selv på kompressorer kan du med fordel sørge for et serviceeftersyn i ny og næ. Faktisk er et serviceeftersyn lovpligtigt på selv kompressorer over 100L og max. tryk på 10 bar.

 

Er du klar til den kommende sæson med masser af dækskift på værkstedet – eller skal du lige have tjekket maskinerne efter? Så kan du booke dit serviceeftersyn hos Nimalift på nimalift.dk/service-montering.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nimalift

Kløvermarken 117
7190 Billund
Danmark
Nimalift

Send til en kollega

0.094