23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Salgskonsulent Dennis Bo Bank er tilbage hos Fyns Kran Udstyr

I en årrække har Dennis Bo Bank fungeret som salgskonsulent for Fyns Kran Udstyr i det østjyske, pr. 1 oktober er han tilbage i en ny rolle som salgskonsulent, hvor han skal tage sig af udvalgte kunder i Jylland og på Fyn.

Han er en dygtig konsulent med masser erfaring og branchekendskab, så derfor er rigtig glade for, at vi igen har Dennis ’ombord’ hos os.

Du kan kontakte Dennis på:

Mail: dbb@fku.dk

Telefon: 29 36 11 18.

Dennis skal arbejde sammen med vores andre dygtige salgskonsulenter. På Fyn og i Sønderjylland er det Stefan Demant Nielsen, Søren Kirkegaard samt Bo Anderloni i Østjylland og Jens-Erik Jensen i Vestjylland, og på Sjælland sidder vores kompetente salgskonsulenter Casper Ryltoft Christensen og Frank Nørlem klar til at tage sig af vores kunder i Østdanmark. Samtidig får de hjælp vores øvrige salgskoordinatorer og Handling-team.

Fyns Kran Udstyr dækker hele Danmark, og vi har et stærkt hold af kompetente og erfarne salgskonsulenter, som er klar til at tage sig af vores kunder. Ring til os på 70 15 20 15 vi sidder klar ved telefonen eller find salgkonsulenternes kontaktoplysninger her >>

Husk du også kan besøge fyns-kran.dk og få dit personlige login, dermed får du direkte adgang til certifikater og handel online til dine kundespecifikke priser >>

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.063