23948sdkhjf

Helt træk samt endnu en ballastkærre til BMS, Kolding

| Medlemsnyhed | Indrykket af SAWO A/S

BMS har fået leveret et helt træk bestående af forvogn med kran og lad samt tilhørende ballastkærre fra SAWO A/S, hele trækket er beregnet til kørsel med køreplader.

Forvognen er med 30 tm HIAB 302 kran med 6 udskud til en rækkevidde på 16,2 meter og et lad i længde 5.300 mm.

Efter forvogn kører en 3-akslet kærre, der er godkendt til både 24 ton og 36 ton totalvægt, hvilket giver mulighed for også at bruge kærren som ballastkærre, både forvogn og kærre er udstyret med hydrauliske kædestrammere for surring af køreplader. 

Derudover har BMS har haft et ønske om at få en ny ballastkærre til deres 160 tm mobilkran, og den opgave er også klaret af SAWO. 

Den nye ballastkærre, der naturligvis er i de genkendelige grønne BMS farver, er med en udvendig længde på 5.100 mm og en blokvognsbredde på 2.750 mm klar til at assistere BMS, Kolding i det daglige arbejde. 

Kærren er opbygget med styr passende for ballast, stativer for kroge samt støttebensplader som er placeret for at opnå maximal udnyttelse af lasteevne, endvidere for at imødekomme et ønske om lav kørehøjde er bunden lavet i hårdttræ, med metalplader over hjulene. 

Således har BMS nydt godt af SAWOs fleksibilitet og fået flere produkter der matcher deres ønsker.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
SAWO A/S

Send til en kollega

0.062