23948sdkhjf

Sådan laver du effektive dækskift

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nimalift

Er du klar til endnu en dæksæson? Det er nu, at dit værksted skal være toptunet og klar til masser af dækskift. Optimér dit værksted, så du får mest muligt ud af den kommende tid.

Temperaturen er allerede begyndt at falde, og om meget kort tid vælter det forhåbentligt ind ad porten med biler klar til dækskift – men er du og værkstedet overhovedet klar?

Vi arbejder i en tid og i en branche med meget udvikling og store forandringer. Hjulene er kun et enkelt eksempel. De bliver større og større. På mange biler ser vi nu både 18’’ og 19’’ som standard. Er du klar til at montere den slags?

En favorit på de danske værksteder

- Det kræver sit udstyr at få noget ud af dæksæsonen. Værkstederne skal være gearet til de større hjul fra starten. Ellers risikerer de at miste fortjeneste, når hjulene alligevel skal sendes over til konkurrencen, fortæller Mads Brink fra Nimalift.

Hos Nimalift har man et stort udvalg af maskiner og tilbehør til den kommende dæksæson. Øverst på listen over anbefalinger står dækmaskinen NimaDæk 188:

- Her får værkstederne en dækmaskine, der allerede er gearet til de store hjul på grund af hjælpearmen. Den gør monteringen af både lavprofil- og run-on-flat dæk let og effektiv, fremhæver Mads Brink fra Nimalift.

Samtidig har NimaDæk 188 en lang liste af egenskaber, der gør den tidssvarende og hjælper på effektiviteten i en travl periode. Eksempelvis kan maskinen tage helt op til 24’’ hjul med de indvendige grabber, og den har en solid 400v motor, der sikrer power nok til at vride selv stive varevognsdæk på fælgen.

- Vi oplever stor tilfredshed med NimaDæk 188. Værkstederne, der har investeret i den, er rigtig glade og kan virkelig se effekten i løbet af årets mange dækskift, lyder det fra Mads Brink.

Sørg for professionel finish

Udover godt håndværk vil man jo også gerne levere flot finish. Det er især blevet et fokusområde, når der kommer alufælge ind ad porten.

Derfor lyder anbefalingen fra Nimalift på at sikre sig et godt lager af afbalanceringskloder til lige netop denne type fælge:

- Der findes specielle afbalanceringsklodser til alufælge. De skal ikke bankes på lige som dem til stålfælge. Det giver bedre finish. Og så findes de selvfølgelig også i sort, hvis man står med mørkere fælge, forklarer Mads Brink, der er salgschef hos Nimalift.

Og når vi nu er ved afbalancering, så er der ingen vej uden om afbalanceringsmaskinen:

- Min anbefaling er at tage et kig på vores NimaDæk 733. Der får man rigtig meget effektivitet for pengene. Det er den store af vores afbalanceringsmaskiner og det, vi kalder en ny generation, siger Mads Brink fortsætter:

- Den kan blandt andet ”gemme” afbalanceringsklodserne bag ved egerne. Så skal der bruges et minimum af klodser, og du får et flottere resultat. Derudover har maskinen laserpoint til at bestemme og vise placeringen af klodserne. Så bliver det ikke meget mere effektivt.

Effektivitet og produktivitet fra start til slut

Det er ingen hemmelig, at træthed er helt naturligt i travle perioder. Dertil hjælper det ikke ligefrem at slæbe, løfte og holde det ene tunge hjul efter det andet i løbet af en arbejdsdag. For de fleste vil det betyde, at tempoet falder.

Igen vil Nimalift fra Billund gerne byde ind med en anbefaling, der hjælper med at holde niveauet igennem hele arbejdsdagen:

- Vi har for nylig fået markedets hurtigste hjulløfter i sortimentet. Den aflaster på løft af de store og tunge hjul. Og så er det jo fuldstændig i tråd med Arbejdstilsynets ekstra fokus på tunge løft og ergonomi i år, fortæller Mads Brink.

Den elektriske hjulløfter er et godt redskab til at hjælpe i hverdagen. Den kan tage løft på op til 80 kg på blot 10 sekunder fra bund til top. Og halverer man afstanden ved at løfte til og fra afbalanceringsmaskinen, taler vi kun 5 sekunder for et løft.

Klar til at hjælpe

Hos Nimalift lover salgschef Mads Brink, som har bidraget med sine anbefalinger til den kommende dæksæson her, at hele holdet i Billund står klar til at hjælpe med at få styr på dit værksted.

Det eneste, du skal gøre, er at tjekke værkstedet igennem og bestille på nimalift.dk. Du er også altid velkommen til at give dem et ring på 69 15 91 00 for råd og vejledning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nimalift

Kløvermarken 117
7190 Billund
Danmark
Nimalift

Send til en kollega

0.093