23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Taulov Dry Port opfører lagerejendomme for 242 mio.

Ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik igangsættes nu i Taulov Dry Port

49.300 kvadratmeter moderne lager- og logistikbyggeri vil om godt et år stå klar til at dække den stigende efterspørgsel efter moderne lagerfaciliteter med central beliggenhed i Fredericia-området.

Efter endt udbudsproces og en længere periode med planlægning og forhandling er total-entreprisen tildelt DS Flexhal. Projektet har en samlet entreprisesum på 242 mio. kroner og vil høre til blandt de største byggerier i Danmark inden for lager og logistik. 

Investeringen i det 49.300 kvadratmeter store lager- og logistikbyggeri i 10,5 meters frihøjde bliver den hidtil største investering i joint-venture samarbejdet mellem PFA og ADP, hvor parterne i fællesskab står for finansieringen og udviklingen af lager- og logistikdomiciler i Taulov Dry Port. Begge parter kan dermed som både bygherre og investor glæde sig over, at byggeriet nu igangsættes. 

”Vi mærker en øget efterspørgsel efter lager- og logistikfaciliteter i området, og derfor ser vi frem til, at det markante byggeri på i alt 49.300 kvadratmeter nu igangsættes, og at kunderne kan forvente indflytning primo 2021”, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S. 

Strategiske projekter
DS Flexhal er en kendt samarbejdspartner, da de ligeledes har været totalentreprenør på byggeriet af det 28.385 kvadratmeter store lager- og logistikcenter, som opføres i Taulov Dry Port for ét af Europas største landbrugsselskaber DLG. Dette projekt nærmer sig sin afslutning, og DLG kan se frem til indflytning i starten af det nye år.

”Vi er meget glade for at være blevet valgt som totalentreprenør på det næste markante lager-byggeri i Taulov Dry Port. 49.300 kvadratmeter lager- og logistikbyggeri er et kæmpe projekt, og det vil blive et markant vartegn for området. Vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med ADP og Taulov Dry Port”, siger Anette Storm, Regionsdirektør i DS Flexhal. 

Fleksibelt byggeri
Det generiske lager- og logistikbyggeri skal være fleksibelt og kunne tilpasses mange forskellige typer af kunder med forskellige ønsker til indretning. Lejemålene udlejes fra 2.000 kvadratmeter og over kortere og længere lejeperioder.

”I udformningen af byggeriet har vi lagt særligt vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i bygning-erne. Byggeriet er et generisk lager- og logistikbyggeri, som består af to separate bygninger i 10,5 meters højde, som vi udlejer i mindre lejemål helt ned til 2.000 kvadratmeter. Det stiller store krav til fleksibili-tet i forhold til indretningen til forskellige typer af kunder og produkter”, siger Jesper Gemmer, Projektdirektør i Taulov Dry Port. 

 

For yderligere information kontakt venligst:
Rune D. Rasmussen
CEO i ADP A/S
Mobil: +45 2969 2011
rdr@adp-as.dk 

Jesper Gemmer
Projektdirektør i Taulov Dry Port
Mobil: +45 5128 7467
jege@adp-as.dk 

 

ADP A/S og Taulov Dry Port
ADP ejer og driver Fredericia Havn og Nyborg Havn og driver Middelfart Trafikhavn. Vores havne har en unik central beliggenhed, gode logistiske betingelser samt internationale standarder, hvad angår kapacitet og vanddybde

ADP og PFA udvikler i joint-venture Taulov Dry Port som et multimodalt transport- og logistikcenter i Taulov med en central beliggenhed tæt på havn, motorvej og jernbane. 

Gennem kobling af Fredericia Havn og Taulov Dry Port bliver området omdrejningspunkt for udvikling af moderne lager- og logistikfaciliteter, der understøtter fremtidens intelligente og multimodale transportløsninger.

Læs mere  www.taulov-dryport.dk 

DS Flexhal
Samsøvej 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25130979
P nummer: 1009763666

Send til en kollega

0.047