23948sdkhjf

Flexleasing eller splitleasing eller?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Du behøver ikke at kende til alle leasingmulighederne - dem har vi styr på! - vi oplever dog ofte, at vores kunder gerne vil vide mere - hvad siger du?

Flexleasing, splitleasing, finansiel leasing, operationel leasing - du skal bare tænke ny firmabil - så har vi styr på mulighederne, når det gælder billeasing.

Ofte møder vi alligevel kunder, der spørger ind til de forskellige muligheder - og som har hørt om eksempelvis flexleasing og splitleasing, og som gerne vil have helt styr på, hvad der er af fordele og ulemper, ved de forskellige muligheder. 

Hvad er flexleasing? Med flexleasing leaser du en bil uden registreringsafgift. Som en del af leasingydelsen, betaler du registreringsafgift for den periode, leasingaftalen løber. På den måde opnår du en mindre kapitalbinding end ved traditionel køb af bil, hvor du betaler hele registreringsafgiften på 150% på en gang.

Hvad er flexleasing? - få svar på hvad flexleasing er her

Hvad er splitleasing? Splitleasing er løsningen i de situationer, hvor firmabilen skal benyttes til kørsel både erhvervsmæssigt og privat. Vi etablerer 2 enslydende leasingkontrakter – den ene med virksomheden og den anden med den ansatte. På den måde splittes de samlede omkostninger op mellem de 2 parter, sådan at de betaler præcis den del, der vedrører deres andel af bilens kørsel.

Da de 2 parter hver i sær betaler for egen brug af bilen, udløser det ikke firma-beskatning, da det er os som leasingselskab og ikke virksomheden, der stiller bilen til rådighed for privatpersonen. Samtidig sparer virksomheden den del af udgifterne, som privatpersonen afholder.

Hvad er splitleasing? - få svar på hvad splitleasing er her

Flere spørgsmål om billeasing?

Finansiel leasing og operationel leasing kan du også læse mere om på vores hjemmeisde - hvis du er interesseret. 

Og på vores side med spørgsmål og svar om billeasing har vi samlet en række spørgsmål, som vi har fået fra vores kunder, og som vi giver svar på - tjek dem ud, hvis du mangler viden om billeasing.

HUSK at du i realiteten trygt kan overlade den her del med at have styr på alle mulighederne, når det gælder leasing af firmabil til vores specialister - så du kan fokusere på, hvad det er for en bil, virksomheden har brug for - eksempelvis mærke, indretning, funktioner  m.m.

Ny firmabil? - så er du velkommen til at kontakte: 

Søren Olesen på 23 21 35 62

Danny Jeppesen på 41 72 45 29

Se vores aktuelle billeasing tilbud her: Leasing af firmabil


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11