23948sdkhjf

Lej en båd og væk sejlerdrømmen til live

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Du har ferie. Vejret er skønt. Havet og de brusende bølger lokker. Folk ser så glade, afslappede og succesfulde ud ombord på et smukt skib. Skal din sejlerdrøm også vækkes til live?

Det er ikke længere en hindring ikke at have skibet liggende i havnen, for nu er bådudlejning en reel mulighed. Boataround.com hjælper dig med at leje en båd med eller uden kaptajn, når du vil af sted på sejlerferie.

Lej før køb
Mange er i tvivl, om det at købe en båd nu også er noget, de bør gøre. En båd, uanset størrelse, virker som en stor investering, og det er det da også. Derfor kan det for de fleste være en langt bedre idé at prøve med et lejet skib først. På den måde kan du finde ud af, om det at holde sejlerferie er noget for dig, familien, vennerne eller hvem, der skal med ombord. At leje en båd til ferien er en langt billigere løsning end at købe, og derudover kan du nemt finde den rette bådtype alt efter, hvor mange der skal ombord, samt hvilket komfortniveau I ønsker ombord.

Airbnb for både
Konceptet airbnb har været kendt et stykke tid, men det har altid handlet om udlejning af boliger mellem private. Nu har det til gengæld spredt sig videre til både. Boataround.com er en platform, der hjælper private med henholdsvis at udleje og leje både i forskellige størrelser og på forskellige destinationer. Med bådudlejning af mere end 12.000 forskellige yachts fordelt på destinationer i hele verden, er der rig mulighed for at finde ikke alene en båd, men også en destination, der passer til lige jer.

Gennem platformen vælger I blot destination og tidsrum. Har I specifikke krav til skibet, kan I også vælge ud fra det. Skal der eksempelvis være plads til hele familien på en katamaran, eller skal I bare to af sted på en kærlighedsferie i en hurtig lille motorbåd – mulighederne er mange!

Hvor skal turen gå hen?
Er det en afslappende ferie på Grækenlands smukke, blå hav med udsigt til den exceptionelle natur, der trækker? Eller måske er det det mere uimodståelige Tyrkiske landskab og traditioner?

Uanset hvilken destination I kunne tænke jer, ligger der en yacht klar, som er parat til at tage jer med på eventyr. Lej en båd og I er straks på vej.

Er du ikke klar til selv at være kaptajn, er det en oplagt mulighed at leje båden med lokalkendt og erfaren kaptajn. På den måde får I fuldt udbytte af turen med ren afslapning og en kaptajn, der kender området. Så skal I faktisk bare læne jer tilbage, sætte jer ud på dækket med en drink eller måske finde fiskestangen frem.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.11