23948sdkhjf

Når grøn bliver det nye "sorte"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bott-Danmark A/S

Når bilindretning bliver klimavenligt. Bott-Danmark A/S tilbyder unikke løsninger til virksomheder med varebilpark, hvor den mere rummelige indretning tjener sig hjem hurtigt i form af lavere brændstofsforbrug og et bedre grønt regnskab.

Hos en af Europas førende leverandører af bilindretning til varebiler, har man taget de klimavenlige briller på.

" I disse tider hvor alle har fokus rettet på klimaet og vores CO2 udledning, ligger det os naturligt for hjertet, at vi også tænker i disse baner hos bott og det kommer nu vores kunder tilgode også " udtaler direktør Mika Hamalainen. 

Hos bott har man de senere år allerede haft øje for klimaforandringerne og specielt nu med indførelsen af den nye serie af bilindretning "bott vario3", har man udviklet et nyt system som er mere letvægtsbaseret end forgængeren var. Faktisk op til 15% lettere!  bott vario3 er lavet udelukkende af aluminium og kunststof. 

Hvad betyder det så for brændstofforbruget spøger du sikkert om nu?

Eksemplet med en klassisk VW Transporter, der ifølge EU-tal kører 16 km på literen: Hvis bilindretningen er for tung – bare 30-50 kg mere end bott-produkterne, kan det straks mærkes på brændstoffet – og CO2-udledningen. Hos bott har man regnet sig frem til bl.a. at hvis bilen indrettes med en komplet bott vario3 indretning til omkring 100 kg og ikke konkurrenternes til måske 30-50 kg mere, er der en besparelse på tre år på 1.250 kroner. Det store kundesegment har ofte varebilparker fra 400 biler og opefter, så for dem taler vi besparelser i millionklassen.

Hold dig opdateret - og læs mere om de grønne CO2 venlige bil- & værkstedsindretninger på bott's hjemmeside her:   https://www.bott.dk/2019/nar-bilindretning-skaner-miljo-og-pengepung


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bott-Danmark A/S

Strevelinsvej 16
7000 Fredericia
Danmark
Bott-Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095