23948sdkhjf

Mini Trans leverer totalløsning til Carlsberg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Med højdeløfter, glideskinner og en specialbygget ramme er Mini Trans i færd med at udføre sidste led i en skræddersyet totalløsning til Danmarks største bryggeri.

I Carlsbergkvarteret på Valby Bakke kommer Mini Trans’ ekspertise indenfor specialtransport dagens opgave til gode. Transportvirksomheden skal nemlig både fragte og ophænge et skrøbeligt mosaikbillede på hele 500 kilo. Måske en lidt uhandy opgave, men ikke for Mini Trans.
 
Med den bedste forsikringsdækning i branchen og de rette kompetencer på hylden transporterer Mini Trans mosaikken med optimal sikkerhed. Fra Carlsbergs historiske palæer til en af bryggeriets spektakulære villaer på Bjerregårdsvej i Valby. Og nu skal kunstværket så ’bare’ op på væggen.
 
”Anders Pedersen og Henrik Sørensen er eksperter på dette område og løser altid de mest komplekse opgaver med is i maven og stor professionalisme. De er trænede i forskellige løfteteknikker og har alt det rigtige udstyr til at udføre enhver særpræget opgave… også denne,” lyder det fra Peter Laursen, vognmand i Mini Trans.
 
Og Peter Laursen har ret. For med en afsindig, faglig præcision mingelerer Anders Pedersen og Henrik Sørensen mosaikbilledet på plads – og så er endnu en pålidelig totalløsning leveret. Sikkert og trygt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.078