23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg et hudvenligt og mærkningsfrit kølesmøremiddel

Oplever du ind imellem smøretekniske udfordringer? Lige fra fedtede maskiner til hudgener og dårlig lugt i værkstedet? Så har vi udarbejdet en guide til dig. Du kan få en lille forsmag her.

Oplever dine medarbejdere og kolleger hudgener? Så bør du overveje at skifte til rhenus FU 800, som er både hudvenlig og mærkningsfrit.

Med FU 800 kan du minimere risikoen for irriterende hudgener, da produktet har en høj hudtolerance og meget lav pH-værdi. Typisk på 8,5 og lavere. FU 800 er desuden mærkningsfrit og ukompliceret at implementere i driftsprocessen, og så er det fuldstændig fri for aminer, borsyre og formaldehyd – uden det er på bekostning af produktets præstationsevne.

Det er en generel misforståelse, at et kølesmøremiddel skal være tilsat aminer og borsyre for at præstere optimalt. Praktiske tests, som Rhenus har foretaget, viser nemlig, at du kan få imponerende præstationsmæssige fordele og samtidig undgå aminer og borsyre i produktionen og derved sikre et godt arbejdsmiljø, glade medarbejdere og mindre sygefravær.

Hent vores guide og bliv klogere på kølesmøremidler

Vi har udarbejdet en guide, som giver dig de 6 vigtigste grunde til, hvorfor du skal vælge kølesmøremidlet rhenus FU 800 til din maskinpark.

Download resten af guiden her.

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39170418
P nummer: 1003059024

Kontaktperson

KLL
Kaspar Luk Larsen
Projektleder
+45 20870328 KALL@ok.dk

Send til en kollega

0.047