23948sdkhjf

Kel-Berg city tiptrailer, årets første nyhed fra Lastas

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lastas Trucks Danmark A/S

Lastas første nyhed fra Kel-Berg, ud af flere der vil komme i løber af 2020. En 3 akslet city tiptrailer der er stangstyret på 3. aksel og med en alu. kasse på 31,5 m3.

Alu. kassens sider er fremstillet i 40 mm alu. profiler. Med 4 mm gods på indersiden og 2,8 mm gods på ydersiden. Forvæg af 5 mm alu. plade med kraftige alu. forsmæksforstærkninger. Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående alu. plade i speciel slidstærk kvalitet. Tværvanger under bunden er af alu. U-profiler, med kort mellemrum. De galvaniserede beslag til tiprøret er monteret med bolte under bunden. Derudover er der monteret 2 stk. alu trin ind- og udvendigt i venstre side på forenden.

Bagklappen er indvendig og tophængt med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Bagklappen er fremstillet af 40 mm alu. profiler med kraftige alu. kantrammer. Tophængslerne er flyttet ca. 180 mm frem for 10 % ekstra åbning ved aflæsning.

Chassis er et letvægtschassis med længdevanger af finkornstål med specielle forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis. Chassiset er sandblæst til SA 2,5, 2-komponent grundmaling og med 2-komponent slutlakering. Chassis lakeres i en RAL farve i godkendte ICI produkter.

Trailerne kan leveres med 3 stk. 9 tons SAF- eller BPW-aksler med skive- eller tromlebremser og original luftaffjedring. Der er monteret Tridec tvangsstyring af bageste aksel med stang-system samt er der liftaksel på 3. aksel.

Kunne du tænke dig at høre mere om den nye model, hvad vi har på lager, eller kan tilbyde, så kontakt en af vores sælgere.
Ring på vores hovednummer: 7219 8000 eller tag et kig på www.lastas.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lastas Trucks Danmark A/S

Energivej 35
8722 Hedensted
Danmark
Lastas Trucks Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079