23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Würth øger fagligheden på additiv-området med nye partnere

Med HV-Elektro og Esbjerg Cylinderservice udbygger Würth sine kompetencer på additiv-området og kan nu tilbyde endnu bedre faglig sparring og service i hele landet.

Bedre service i hele landet og faglig kompetence fra øverste hylde.

Det er ambitionerne bag, at Würth har knyttet yderligere to tekniske samarbejdspartnere tættere til sig på additiv-området. HV-Elektro og Esbjerg Cylinderservice føjes til en partnerkreds, som i forvejen tæller BG Diesel og Dansk Cylinderservice.

 - Vi har ønsket at styrke fagligheden og tilbyde en kompetent løsning på vores kunders udfordringer i hele landet, siger markedschef Søren Graabach:

 - Det sikrer vi nu med to virksomheder, som er absolut specialister på området, siger han.

 Særlig kompetence påkrævet

Würth er markedsleder på additiv-området og har med det tilstødende koncept af Toolcompass specialværktøjer et omfattende produktprogram, som hjælper værksteder med at løse langt de fleste motorudfordringer, evt. med vejledning fra Würths additiv- og motorspecialister. Der kan dog være helt specifikke udfordringer, hvor additiver og værktøj skal suppleres af højkompetente hænder:

 - Vores partnere tager over, når opgaven er særlig genstridig – eksempelvis fastsiddende dyser eller gløderør, som bare sidder fast! Vi kan med vores produkter fra additivprogrammet og Toolcompass nå langt, men i nogle tilfælde sidder de så urokkeligt fast, at der skal tungere grej og specifik kompetence til. Den kan vi i fællesskab med de fire partnere på området levere, siger Søren Graabach.

 Han håber, at kunderne vil opleve et løft i både service og kompetenceniveau:

- Würth har en målsætning om at frigøre resurser og tilføre kompetencer for vores kunder. Det bidrager de nye partnerskaber i høj grad til. Vi kommer til at spare kunderne tid, frustrationer og penge, siger Søren Graabach.

Se mere på wuerth.dk/additiver

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.048