23948sdkhjf

Onlinekursus i offentlig servicetrafik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tradium

Lad dine hjemsendte medarbejdere blive opkvalificeret online og få VEU-godtgørelse for deres deltagelse.

Mange arbejdspladser har for tiden hjemsendte medarbejdere, der ikke kan udføre deres normale arbejdsopgaver. Derfor kan det være en god ide at bruge tiden til at at efteruddanne medarbejderne. Det kan lade sig gøre via Tradiums udbud af online-kurser.

Få styr på offentlig servicetrafik
I kurset ”Introduktion til offentlig servicetrafik” får deltagerne viden om lovgrundlaget for trafikselskabers og kommuners virke inden for offentlig servicetrafik. De bliver også opdateret på regelsættet for offentlig servicetrafik, herunder servicekrav, trafikstyring og ordninger for befordring af borgere med forskellige behov.

Kurset er et af en lang række AMU-kurser, som Tradium udbyder som fjernundervisning. Der er både kurser til bestemte målgrupper – for chauffører bliver der fx også udbudt et kursus i Befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer –  men også mange kurser, der henvender sig bredt, fx inden for IT.

På skolebænken hjemmefra
Ved fjernundervisning deltager medarbejderne i kurserne hjemmefra. Man sidder med sin egen pc og deltager i undervisning med de samme undervisere som til almindelige kurser, og man får den samme opkvalificering.

Når kurserne bliver udbudt som AMU-kurser kan virksomheden få dækket løntab via godtgørelse til erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse (VEU-godtgørelse) efter gældende lovgivning, hvis medarbejderen er i AMU-målgruppen.

Læs mere på Tradium.dk/fjernundervisning

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tradium

Vester Alle 26
8900 Randers C
Danmark
Tradium

Send til en kollega

0.172