23948sdkhjf

Skal du udveksle EDI med en eller flere detailkæder?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Hvis du er leverandør til én eller flere af de store danske eller nordiske detailkæder, kan TrueCommerce hjælpe dig i gang med at udveksle elektroniske dokumenter med kunden.

Hvis du er leverandør til detailbranchen, er du måske blevet mødt med et krav fra din kunde om at kunne udveksle ordrer eller fakturaer elektronisk. Eller også har du blot besluttet dig for at tage skridtet og høste de fordele, du opnår ved at automatisere din samhandel med kunderne.

TrueCommerce hjælper leverandører, der ønsker en mere effektiv samhandel med deres kunder i detailbranchen. 

Uanset hvilket elektronisk format, I sender jeres fakturaer i, kan TrueCommerces løsning konvertere dataene til det format, der passer i dit og dine kunders system, og sende dem videre til dine back-office-systemer. 

Hvis du som leverandør ikke har mulighed for at komme på en fuldt integreret EDI-løsning, tilbyder TrueCommerce andre løsninger til scanning af PDF-ordrer, ordrestyring, m.v.

Herunder kan du se nogle eksempler på de detailkæder, TrueCommerce kan hjælpe dig til at handle elektronisk med. Vores elektroniske samhandelsnetværk giver dig adgang til 92.000+ samhandelspartnere. Hvis du skal udveksle EDI med nedenstående eller andre detailvirksomheder, så kontakt os for en uforpligtende snak. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.078