23948sdkhjf
Del siden
Annonce

STARWASH - Ny bilvask i Starup v/Haderslev

WashTec ønsker Starwash ved Karsten Wolff tillykke med den nye vaskehal

Karsten har investeret i  topmodellen SoftCare pro2 XL, som giver en høj vaskekvalitet og en unik vaskeoplevelse, så han kan levere det bedst mulige resultat til hans kunder.

 Maskinen er udstyret med blandt andet meget effektivt højtryksystem som spuler bilen ren inden de testvindende SofTecs børster sørger for at kunderne kan køre ud af vaskehallen i en flot skinnende bil.

 På de bedste vaske kan kunderne opleve en fantastisk visuel oplevelse med FoamSensation, som er et skumtæppe der giver en fantastisk oplevelse, da lyset i hallen slukkes samtidig med at led lys i forskellig farve tændes.

 Maskinen er også udstyret med 70 bars hjulhøjtryk, u-skyl, specielt fælg og insekt rens, ShineTecs polering og RainTecs som giver en mere blank overflade samt giver en beskyttende hinde der afviser vand og snavs effektivt plus meget mere. 

Da Karsten er meget miljø bevidst, bruger han udelukkende svanemærket kemi i vaskeanlægget og har investeret i et biologisk vandrens system, som er det mest miljø venlige på marked og gør at der kun bruges 30 liter vand pr vask 

 WashTec siger mange tak for tilliden og ser frem til et godt samarbejde fremover.

 https://starwash.dk/

Washtec A/S
Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16574317
P nummer: 1002983008

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047