23948sdkhjf

Ændret navngivning for øget klarhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

En af de store fordele ved at være kunde hos Total er, at vi har smøremidler til alle behov og formål.

Uanset hvilket køretøj eller maskine du har der skal smøres, kan du kontakte os hos Total. Dette er en succesfaktor, som vi mere end glade for at fremhæve, fordi det gør os unikke i branchen. Men et komplet produktsortiment inden for smøremiddelindustrien betyder flere hundrede forskellige produkter og dermed også flere hundrede forskellige produktnavne. Det er én ting, at vi der arbejder for Total, kender vores forskellige produktserier, og hvad produkterne kaldes. Men at vores kunder og partnere skal kende navnene på alle vores produkter, er måske for meget at forlange. Vi ved, at det ikke er det nemmeste at navigere mellem alle produktnavne i vores sortiment. Derfor har vi, som en del af det for nylig lancerede "The New Lub Project", fokuseret på at gøre det lettere for vores kunder at vælge det rigtige produkt. 

Ud over et mere ergonomisk emballagedesign betyder "The New Lub Project" også, at navngivningen af ​​vores produkter er optimeret. Dette er for at sikre en bedre forståelse af vores produktsortiment blandt vores kunder. En betydelig mængde produktnavne har gennemgået en rationalisering, der giver vores produktserie en klarere identitet. Med andre ord vil det være lettere at finde f.eks. den rigtige motorolie eller bremsevæske fra Total til det specifikke køretøj. 

Vi har altid bestræbt os på at navngive vores produktserier og produkter, så vores kunder nemt kan finde det produkt, de leder efter,” siger Ole Osric, salgschef Total Denmark. ”Men da vores kunder i dag ønsker mere information om produkterne, mens vi har et mere udvidet produktsortiment, har vi indset, at der er potentiale for forbedring, når det kommer til navngivning af vores produkter,” siger Ole Osric. "Dette er en af ​​grundene til, at" The New Lub Project"blev lanceret, og vi er overbeviste om, at vores kunder vil sætte pris på forbedringerne i vores produktsortiment," afslutter Ole Osric, salgschef Total Denmark

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063