23948sdkhjf

Induflex valgte aluminiums kraner i stedet for stål kraner

| Medlemsnyhed | Indrykket af JLM teknik ApS

Efter et besøg i JLM’s showroom var der ingen tvivl om, at Induflex skulle have Letløbende Aluminium kran anlæg, i stedet for nogle tunge stål kraner.

Induflex, som er specialist i bearbejdning af plast og kunststoffer, har fået 2 stk. kraner, begge med elektrisk talje og et pladeløfteåg.

Den ene kran har køreskinne med en længde på 19m og en tværgående skinne på 6m, den anden har køreskinner på 6m og en tværgående skinne på 6m.

Begge kraner er monteret i et rum med en loftshøjde på blot 330 cm , så løsningen er med dobbelt tværgående skinne, med udskud for at kunne bruge pladeløfteåget ved flere forskellige maskiner.

Pladeløfteåget er JLM´s trykluftdrevne vakuumåg, med meget lav egenvægt og ”pust”, så pladen kan frigøres hurtigt fra sugekopperne.

Fordelen ved JLM´s Letløbende Aluminiums kraner er, at de er ekstrem lette at køre med, meget støjsvage og så giver JLM op til 5 års garanti.

”Med kranen sikrer vi os hurtig og nem håndtering af de op til 150 kg tunge råvareplader, som løftes sikkert og uden vægtbelastning for medarbejderen,” siger Martin Staun, produktionsleder hos Induflex.

Både kran og løfteåg er et dansk produceret kvalitetsprodukt.

Har du lyst til at høre mere om kraner og de løsninger JLM tilbyder, kan du uforpligtende kontakte konsulent Jan Andersen på mobil 2372 5133.

Vi gør noget, for at undgå nedslidning af medarbejderne!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JLM teknik ApS

Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Danmark
JLM teknik ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078