23948sdkhjf

Super Dæk Service får nye, sikrere kundebiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Super Dæk Autoværksted

Den uafhængige værkstedskæde Super Dæk Service vil i løbet af efteråret opgradere alle virksomheders kundebiler, så flåden af de nuværende Renault Twingo i tråd med virksomhedens strategiske fokus på kvalitet og sikkerhed opgraderes.

I løbet af 2020 vil Super Dæk Service få 85 nye Renault Clio kundebiler leveret, mens de nuværende kundebiler, som er af modellen Renault Twingo, udfases. Opgraderingen af bilflåden skal ses i lyset af værkstedskædens fokus på sikkerhed, tryghed og kvalitet:

- Det handler om at give kunderne en endnu bedre totaloplevelse hos Super Dæk. Den nye Renault Clio er først og fremmest en endnu sikrere bil, der fik de maksimale fem stjerner i EuroNCAP’s crash test og blandt andet har automatisk nødbremse. På den måde tager vi mere medansvar for kundernes sikkerhed, og det ligger fint i tråd med vores ambitioner, fortæller direktør i Super Dæk Service, Peter Skriver.

- Når kunderne besøger Super Dæk, skal de først og fremmest føle sig trygge og sikre. Vi skal yde den bedst tænkelige service og udføre et arbejde, der udstråler høj kvalitet hele vejen fra kunden modtages, til vi servicerer deres bil med reservedele af en god kvalitet og sender regningen, som vi har forventningsafstemt ordentligt fra starten af, uddyber han.

Værkstedskædens nye slogan, ”til dig, der ikke tager chancer,” vil også være påklistret på de 85 kundebiler, hvilket understreger pointen med værkstedskædens fokus:

- Vores slogan opsummerer netop, at vi skal tilbyde kunderne sikkerhed og tryghed, og med de nye sikrere kundebiler ønsker vi at understrege, at det ikke kun er noget vi siger, men også noget, vi gør, forklarer Peter Skriver.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Super Dæk Autoværksted

Merkurvej 7
6650 Brørup
Danmark
Super Dæk Autoværksted

Send til en kollega

0.093