23948sdkhjf

CO₂-neutral transport bliver nu en realitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Webfleet Solutions

Den danske transportbranche bliver i stigende grad mødt med krav om CO₂-neutral transport fra sine kunder. Med ny løsning kan danske vognmænd realisere og dokumentere neutral transport.

For den danske transportbranche er det ikke længere nok at minimere CO₂-udledningen. Flere og flere vognmænd er gennem de seneste år blevet mødt med krav om CO₂-neutral transport, særligt fra deres store kunder.

I takt med at vores fokus på miljøet skærpes og bliver omsat i konkrete tiltag, fx via FN’s Verdensmål, er kravet om CO₂-neutral transport en tendens, som forventes at blive endnu mere udpræget i de kommende år.

Men hidtil har det i praksis været nærmest umuligt for danske vognmænd at realisere og dokumentere neutral transport.

Nemt at udregne og dokumentere CO₂-neutral transport
Webfleet Solutions (tidligere kendt som TomTom Telematics, men i 2019 opkøbt af Bridgestone) udvider nu sin it-løsning til flådestyring, WEBFLEET, med  Green Your Fleet.

WEBFLEET giver bl.a. her og nu-indsigt i brændstofforbrug og køreadfærd, herunder tomgang og fartpilot, så flådeejere kan reducere brændstofomkostninger og øvrige omkostninger for flåden og skære ned på CO₂-udled­ninger.

Udvidelsen af WEBFLEET med Green Your Fleet giver flådeejere mulighed for at et skridt videre i arbejdet med at opnå positiv klimapåvirkning og tilbyde CO₂-neutral transport. På Green Your Fleet platformen beregner man med udgangspunkt i flådestørrelse og køretøjstyper et skøn over de årlige CO2-emissioner, baseret på det gennemsnitlige brændstofforbrug og kilometertal. Herefter udregner Green Your Fleet den mængde, der kræves for at udligne flådens kulstofemissioner.

Bæredygtig og CO2-neutral transport gavner FN miljøprojekt i Tanzania
Udligning af flådens kulstofemissioner via Green Your Fleet-platformen bygger på et langsigtet partnerskab mellem Webfleet Solutions og den internationale NGO, Justdiggit, der gør tørt land grønt igen ved at inspirere og aktivere landmænd i Afrika, og yde positivt påvirkning af klima, natur og mennesker.

”Bæredygtighed er en topprioritet for mange af vores kunder såvel som for vores egen virksomhed. Vores flådestyringsløsning WEBFLEET hjælper dem allerede med at reducere deres brændstofforbrug og kulstofemissioner med op til 25%. Green Your Fleet-platformen giver mulighed for at gå endnu længere og blive en del af vores miljøprogram med vores betroede partner Justdiggit,” fastslårThomas Schmidt, administrerende direktør for Bridgestone Mobility Solutions og CEO for Webfleet Solutions.

Fire gange Amsterdams centrum
Via Justdiggit har Webfleet Solutions hidtil investeret i at gendanne et område i Tanzania fire gange større end centrum af Amsterdam, hvilket resulterer i 51.800 ton CO2, der er opsamlet ved at bringe over 130.000 træer tilbage. Initiativet tager ikke kun kulstof ud af luften, men påvirker også over 18.000 menneskers levebrød, sparer 700 millioner liter vand årligt og genopretter biodiversiteten.

 

Om Webfleet Solutions, a Bridgestone Company
Webfleet Solutions, kendt som TomTom Telematics indtil 1. oktober 2019, er en af verdens førende leverandører af telematikløsninger til flådestyring, køretøjstelematik og cloud-forbundne biler. Virksomhedens Software-as-a-Service-løsning WEBFLEET anvendes af virksomheder i alle størrelser til at forbedre køretøjets ydeevne, spare brændstof, supportere chauffører og øge effektiviteten generelt for den samlede flåde.

Webfleet Solutions har over 50.000 kunder over hele verden og servicechauffører i mere end 100 lande. Det giver dem branchens stærkeste lokale supportnetværk og det bredeste udvalg af sektorspecifikke tredjepartsapplikationer og integrationer.

 

Yderligere information på https://www.webfleet.com/da_dk/webfleet/company/sustainability/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Webfleet Solutions

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
Webfleet Solutions

Send til en kollega

0.078