23948sdkhjf

Har du fået indkaldt data fra din tachograf? Bare rolig...

| Medlemsnyhed | Indrykket af BG Service Center

For mange er det et mareridt, hvis de får indkaldt data fra deres fartskrivere / tachografer, som de skal sende til færdselsstyrrelsen. Det behøves dog SLET ikke at være så besværlig.

I den perfekte verden er alle vognmænd på forkant med alting, og har helt styr på køre -og hviletider. 
I den virkelig verden, er det dog sjældent sådan at det foregår. I hvert tilfælde ryster de fleste lidt, når den frygtede indkaldelse kommer.

Hos BGSC, som har arbejdet med takografer siden de kom til Danmark, har vi stor erfaring med både lovgivning og selve enhederne - og vores netværk er så omfattende, at vi selv i de mest krænglede situationer kan hjælpe vores kunder.

Har man i forvejen et system til at holde styr på sine data som f.eks. IDHA-Online, så er arbejdet næsten gjort for én. Man kan i hvert tilfælde hurtigt få et overblik og handle derefter. Det hjælper vi selvfølgelig gerne med.

Har du IKKE et system til dine data, så hjælper vi dig selvfølgelig også med det. Vi er selv forhandler, og kan få dig igang på et øjeblik. 

Endelig kigger vi dine data igennem, og hjælper med at få lukket evt. huller i dine data, og til sidst hjælper vi dig med at få sendt de rigtige data afsted i Færdselsstyrrelsen.

Men gør dig selv den tjeneste at være på forkant. Juridisk SKAL man faktisk have et analyseprogram, og det er få penge det koster, i forhold til det bøvl det giver, hvis/når man bliver indkaldt.

Find meget mere information om os på https://bgsc.dk

...eller giv os et kald på tlf. 8741 8047 - så hjælper dig igang.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BG Service Center

Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark
BG Service Center

Send til en kollega

0.078