23948sdkhjf

Kom forbi det Corona-venlige SHOWROOM

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

Corona hænger desværre stadig som en mørk sky over hele landet, men hos FLEX1ONE skal det ikke være en hindring for at besøge deres showroom og få demo og rådgivning omkring nyt udstyr til værkstedet.

FOKUS PÅ RETNINGSLINJER OG MASSER AF FORHOLDSREGLER
Det er vigtigere end nogensinde, at der tages masser af Corona-mæssige forholdsregler, og at følge myndighedernes retningslinjer om, hvordan smittespredningen kan begræsenses mest muligt.

Og det gør de naturligvis også hos FLEX1ONE i deres showroom.

AFSTAND, SPRIT OG MUNDBIND
Det er efterhånden blevet en helt almindelig del af både arbejds- og privatlivet, at holde god afstand til andre mennesker - og ikke mindst at holde et højt niveau af håndhygiejne og bruge mundbind.

Det er næsten ved at blive helt underligt at stå alt for tæt på andre mennesker.

FTZ MESSE HVER FOR SIG MED DEMO I SHOWROOM
I sidste uge ville årets FTZ Messe under normale omstændigheder være blevet afviklet. Men i en tid med forsamlingsforbud og stigende smitte er virkeligheden en helt anden.

FLEX1ONE har som erstatning sammensat et koncept med masser af skarpe messetilbud og en stærk opfordring om at få 1:1 demo i deres showroom.

Og man kan stadig roligt besøge showroom'et i Brørup - og  få svar på de spørgsmål, man måtte brænde inde med…  Sikkerheden er helt i top - og alle kan føle sig helt trygge.

ALLE GÆSTER FÅR EN GAVE
Besøger man showroom'et før den 30. november, beriges man som gæst endda med en fed retro værktøjskasse fyldt med lækkerier.

Konceptet med denne gave har kørt siden 1. oktober og har indtil nu været en bragende succes.

Besøg kan bookes på 76 15 25 00


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063