23948sdkhjf

Iværksætterbrødre har gjort varevognleasing lettere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Leasing af varevogne i danske firmaer har længe været populært, men branchen har med tre iværksætterbrødre fået ny konkurrence på markedet, og det er der brug for, når du søger målrettet efter de bedste erhvervsbiler til de skarpeste priser.

Det revolutionerende ved den konkurrencedygtige måde at lease biler på består i, at det hele er blevet overført til en udelukkende digital platform for varevogn leasing, hvorfor du ikke bliver pålagt alle de omkostninger, der normalt pålægges kunden hos firmaer, der vælger at have en fysisk butik eller et showroom til leasingbilerne. Måske går du og overvejer, om dit nyopstartede eller i forvejen etablerede firma har brug for en eller flere varevogne - i så fald vil det være oplagt at læse om fordelene ved leasing herunder. 

Hvad der er sparet, er tjent
Uanset om du før har været vant til at eje de firmabiler, I bruger i dit firma, eller om du ikke har haft firmabil før, så er der flere fordele ved leasingbiler, du må kende til. I dit firma er det tidskrævende og dermed også omkostningsfuldt, hvis du selv står for eller påtænker at stå for vedligeholdelse, service og syn af virksomhedens varevogne. Den tid - for ikke at tale om de bekymringer - der ofte kommer med erhvervsbiler, der står i firmaets eget navn, er desværre også tid, der går tabt fra det erhverv, du brænder for at arbejde indenfor. Grunden til at drive egen virksomhed er sjældent, at erhvervsdrivende er vilde med også at tage sig af revision og økonomi eller at forpligte sig på firmabilernes drift. Det skal bogstaveligt talt bare køre. Derfor vil du med Erhvervsleasing hurtigt finde ud af, at du sparer dig selv for penge, tid og bekymringer ved at lade andre om de opgaver, du ikke selv har dygtiggjort dig i. 

Digitalisering kommer kunden til gode 
Den online platform for leasingbilerne vil måske få dig til at spørge, om det så ikke er muligt at vide, hvilken leasingbil, du skal vælge, fordi du ikke kan se den på et fysisk varelager eller møde sælgeren. Men det behøver du slet ikke at bekymre dig om. Den digitale platform giver dig udførlige varebeskrivelser og billeder samt alt, hvad du har brug for at vide om bilen, du påtænker at lease. Det er samtidig muligt at få en købsvejledning i dit eget hjem. Desuden er digitaliseringen altafgørende for, at du er sikret den bedste bil til den bedste pris uden at gå på kompromis med den nødvendige service og vejledning. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.064