23948sdkhjf

Find dine stjålne varer med genial batteri-tracker

| Medlemsnyhed | Indrykket af BG Service Center

Bliv blæst bagover af ny tracking-teknologi fra Trusted, og før kontrol med dine varer i realtid - og over hele verden. Vi har et skarpt tilbud lige nu.

Få fingrene i markedets mest intelligente trackere hos BGSC - Fleet

De små batteridrevne trackere fra danske Trusted er markedets mest intelligente trackere til tracking i realtid på globalt plan. Trusted-trackere har et væld af indbyggede sensorer, lige fra bevægelsessensor til lys og fugtighedssensor. Ja - de er faktisk så vilde som de lyder. Den lille tracker kan ovenikøbet holde til ekstreme temperaturer og køres over af en asfalttromle uden at tage skade. 

Du finder den sindssygt smarte tracker til konkurrencedygtige priser lige her.

Perfekt til tracking af gods og varer 

Trusted-trackeren er perfekt til tracking af gods og varer over lange afstande. Indstil den til hvornår, den skal sende dig rapporter, og modtag eksempelvis rapporter, hvis din container bliver åbnet og udsat for lys. Trusted-trackeren kan fungere som din garanti for, at dine varer bliver behandlet, som de skal under transport. 

Find de stjålne varer

Batteri-trackeren kan gemmes overalt. Derfor sidder den i dag i meget værktøj som er nemt at stjæle. Med de tilhørende sensorer, kan man sikre sit udstyr på mange forskellige måder, og gør det svært få de ubudne gæster.

Al data kan ovenikøbet tilgås med det samme. Den sender nemlig al information til en skybaseret administrationsløsning, og al data kommer desuden i form af grafer, lister og kort for hurtig og nem analyse. 

Læs mere om Trusted-tracking på bgsc.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
BG Service Center

Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark
BG Service Center

Send til en kollega

0.094