23948sdkhjf

Hvordan ser fremtidens afregning ud i forsyningssektoren?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

På dette webinar, vil vi give dig et indblik i, hvordan vi ser på fremtidens afregning, og du vil blive præsenteret for Energi Danmarks tanker omkring udviklingen af deres nye afregningssystem.

En liberalisering af lovgivningen har åbnet op for forsyningssektoren. Med en øget konkurrence på markedet er det essentielt at se på de områder, hvor en øget digitalisering og automatisering kan hjælpe.

Afregning er et ressourcekrævende område med stor indflydelse på hele virksomhedens processer og likviditet, og ved at udnytte automatiserede processer kan der opnås store gevinster – både økonomisk og i internt ressourceforbrug.

På dette webinar, vil du blive introduceret til, hvordan et moderne afregningssystem kan  automatisere dine processer omkring afregning.

Fra Energi Danmark tager vi fat i deres case, hvor de har været igennem en udviklingsproces med deres nye afregningssystem – BIO, der har automatiseret deres processer i sådan en grad, at det har reduceret antallet af fejl og frigjort værdifuld tid , de kan bruge på at skabe bedre produkter for deres kunder. Derudover skaber den effektive afregningsproces en bedre likviditet, da Energi Danmark er i stand til at afregne fem gange hurtigere.

Vi vil gennemgå tekniske løsninger, der har været med til at løse tidligere udfordringer i afregningsprocesser når vi viser en demo af hvad BIO kan, og du kan dermed få et indblik i, hvordan en top moderne platform, kan hjælpe jer med at skabe omgående værdi for hele virksomheden.

Se agenda og tilmelding her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.079