23948sdkhjf

Guide til et velordnet lastrum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når der skal fragtes pakker rundt fra et sted til et andet, kan et uoverskueligt lastrum i køretøjet være roden til meget frustration og tidsspilde.

Derfor er det vigtigt at indrette et velordnet, organiseret og overskueligt lastrum. På den måde finder du hurtigere den rigtige pakke til kunderne, så du kan komme videre på din køretur.

Brug reoler
Hvis du er en af dem, der kører med mange mindre leverancer til flere forskellige virksomheder eller privatpersoner, kan det være svært at finde hoved og hale i alle pakkerne. Hvis der f.eks. er pakker til 50 kunder i lastrummet, skal man nogle gange lede længe efter den rigtige.

Her kommer bilreoler ind i billedet. Hos erfainventar.dk har de 90 års erfaring med at lave stålreoler til lagerinventar, butiksinventar, værksstedsinventar og selvfølgelig bilinventar. De leverer altså bilreoler, der er lidt bedre, end hvad du finder andre steder.

Reolerne du finder hos Erfa Inventar er endda bæredygtige. De fremstilles på deres fabrik i Ballerup, og reststålet bliver smeltet om, så det kan bruges igen f.eks. til gryder, cykler eller nye reoler. På den måde går der ikke stål til spilde.

Pak lastrummet smart
Nøglen til at kunne finde pakkerne er naturligvis, at du har et system i, hvordan de pakkes i lastrummet. Om du pakker alfabetisk, geografisk eller efter et tredje system, er helt op til dig. Du skal bare vide, hvor alt er.

Den pakketaktik, der virker for de fleste, er at placere de pakker, der skal afleveres først nær lastrummets åbning. På den måde fjerner du pakkerne lidt efter lidt, og så er vejen ryddet til de bagerste pakker, når du afleverer dem som det sidste.

Ryd op og ryd ud
Der er ikke plads til rod og forstyrrende elementer i lastrummet. Hvis du skal have sejt pynt eller lignende, så skal du have det inde ved førersædet. Det skal ikke gøre lastrummet mere forvirrende, end det allerede er.

Hvis du ønsker at personliggøre dit køretøj, uden at det går udover lastrummet, kan nogle af løsningerne være:

  • Design køretøjets yderside – Få et lækkert motiv påmalet, så du kan kende dit køretøj fra alle de andre.
  • De klassiske terninger i bakspejlet – Det er en klassiker med terninger i bakspejlet, og nu til dags kan du selvfølgelig også hænge meget andet op.
  • En god radio – Personliggørelse handler ikke kun om det visuelle. Sørg for, at du også har noget godt til ørerne.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063