23948sdkhjf

Undgå det hårde arbejde:køb et vaskeanlæg til dine lastbiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er hårdt og besværligt arbejde at gøre en lastbil ren, og det kræver rigtig mange mandetimer med slid og slæb, hvis du har en stor vognpark med mange biler, som kræver hyppig vask.

Du skal afsætte timer og ressourcer af til, at en ansat skal vaske lastbilerne manuelt, hvilket kan ende med at blive frustrerende tidsspild, hvis dine medarbejdere på samme tid har travlt med andre transportopgaver for din virksomhed.   

Vask af din vognpark er dog nødvendigt, og det skal gerne gøres så ofte som muligt, da gammelt skidt og snavs, der får lov at hobe sig op, kan betyde beskadigelse på dine biler, så de i sidste ende må en tur på værksted, mens det på samme tid forkorter din lastbilers levetid. 

Snavs som sand og salt fra vintervejene skal gerne vaskes af jævnligt, så det ikke får lov at gøre skade på dine biler, mens andre ting som støv og fuglelort hurtigt kan tage glansen fra din vognpark, hvis det får lov at sidde længe og samle sig. 

Der er således også en visuel fordel ved at vaske dine biler ofte, og det vil sende gode og professionelle signaler til nuværende og potentielle kunder, når du møder op med en nyvasket og skinnende ren lastbil for at udføre en opgave. 

Men skal du virkelige vaske alle dine lastbiler i hånden og bruge dyrebare ressourcer? Det er ikke længere nødvendigt, for du kan faktisk få dit helt eget lastbil vaskeanlæg, som vil gøre rengøringen af dine biler til en leg, der ikke længere vil involvere mange spildte mandetimer. 

Fordele ved at købe et vaskeanlæg til dine lastbiler
Du kan få skræddersyet et anlæg, så det passer lige præcis til dine lastbiler og deres størrelse. Du vil nemlig selv være med i processen om at designe dit vaskeanlæg, hvor på du samme tid også kan være med til at bestemme hvilke funktioner, du gerne vil have i dit anlæg. 

Fælles for alle vaskeanlæg er dog, at du får en automatisk og effektiv vask af dine lastbiler, hvorfor du helt kan undgå, at dine medarbejdere skal bruge tid på at vaske. På den måde kan dine chauffører koncentrere sig om at køre lastbil og tjene penge til din virksomhed, mens du på samme tid kan få rene og pæne lastbiler, lige præcis når du ønsker det.  

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063