23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Selvkørende AGV hjælper til på terminalen

Det seneste år har vi på vores terminal i Herning testet en førerløs AGV-truck fra Linde Truck. AGV’en har kørt i en fast bane på terminalen, hvor den har flyttet paller fra et område til et andet.

Rundt om AGV’en har vores terminalmedarbejdere arbejdet, præcis som de plejer uden videre hensyntagen til AGV’en. Testforløbet har været en spændende proces, hvor vi, trods nogle udfordringer undervejs, ser store muligheder i på sigt at udbrede løsningen til vores andre terminaler. Terminalchef Helmer B. Hansen fortæller:

”På en typisk arbejdsdag kører AGV’en 60 ture frem og tilbage med paller, svarende til godt 6 timers arbejde. Vi kan selv programmere AGV’en til de opgaver, som vi ønsker, at den skal løse. Det gør den utrolig fleksibel, og vi ser mange muligheder for anvendelse både på vores lager og terminal”.

I filmen til højre kan I se, hvordan AGV’en løser opgaven med at flytte paller ned igennem den lange terminal. Vi glæder os til at se, hvad det videre samarbejde med Linde Truck bringer for vores andre terminaler.

Danske Fragtmænd A/S
Tomsagervej 18
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30611756
P nummer: 1013356021

Send til en kollega

0.078