23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vintertips

Når frosten kommer, er det vigtigt at have godt lys på, viskerblade der kan fjerne sne og slud, et batteri der kan klare kulden og meget mere. Her får du et par tips til nogle af de ting, der kan drille i kulden.

I vinterperioden er der brug for godt lys i mørket, som man kan regne med. Når vinterperioden er over os, er det en god idé at tjekke, om dine lygter virker optimalt, og om du bruger de rigtige pærer.  Slidte pærer kaster et væsentligt kortere og svagere lys end nye. Det er derfor vigtigt, at du tjekker pærerne, og skifter dem hvis det er nødvendigt. 

Med OSRAM LED pærer får du en kvalitetspære, som giver dig et godt lys i den mørke tid. OSRAM LED pærer er en ny og innovativ form for belysning, som du kan købe på BESKOs webshop beskoonline.dk nemt og hurtigt. 

Nye viskerblade visker bedre...
Når det sneer og der ligger salt og sjap på vejene, så bliver ruderne hurtigt beskidte. Derfor er det også vigtigt, at dine viskerblade virker, så du har et godt udsyn.

Eftersom viskerblade er et sikkerhedselement, er det vigtigt at gå efter viskerblade med høj kvalitet, holdbarhed og evnen til at viske i frostvejr. Specielt her i Norden er det en god idé at investere i viskerblade med god kvalitet, da det kræver ordentlige viskerblade at viske i frostgrader. Du undgår også at den laver for mange striber på ruden. 

SWF viskerblade 132.700 som passer til Scania Series, og 132.706 som passer til Mercedes-Benz Actros giver dig en optimal, effektiv og holdbar ydeevne til en god pris. De er udviklet til tunge køretøjer, og sikrer dig frit udsyn i alt slags vejr – også ved skybrud. 

Har du tjek på lastbilens batteri her i de kolde måneder?
Lastbilens batteri er vigtig at have med på din tjekliste. De kolde måneder er hårde for batteriet, da der bliver skruet ekstra godt op for varmen også under pauserne – batteriet bliver derfor belastet en del. Udfordringen ved batteriet er, at når temperaturen er lav udenfor, skal batteriet bruge flere kræfter til at starte motoren. Når du parkerer om natten, bruger varmeapparatet strøm til at holde kabinen varm. Konsekvensen er, at lastbilen kan have svært ved at starte igen. 

AGM batterier fra VARTA sørger for, at holde dig varm hele natten uden at det påvirker motoren. Batteriet har længere cyklusliv sammenlignet med almindelige batterier.

BESKO A/S
Logistikparken 24
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20862181
P nummer: 1002894281

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093