23948sdkhjf

Spar dig selv for besværet og udlicitér din lastbilvask

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

En ren lastbil er både nydelig at se på men også meget mere sikker at køre i, da du får optimalt udsyn igennem alle bilens ruder og sidespejle.

Derudover sender det et stærkt signal om din transportvirksomhed, i og med at rene lastbiler og erhvervskøretøjer i det hele taget vil give et bedre førstehåndsindtryk for kunder, leverandører og potentielle samarbejdspartnere - ja faktisk alle dem, der møder jer ude på landevejen. 

Derudover kan hyppig vask af dit eller dine køretøjer være med til at forebygge rust og skader, så køretøjet bliver billigere i vedligeholdelse og reparationer. Det betyder naturligvis også, at køretøjet holder længere. Et rent køretøj har også en psykologisk effekt på chaufføren, som sikrer at køretøjet vil blive behandlet bedre. Dette er ikke en uvæsentlig faktor, da den omvendte situation kan medføre, at køretøjet ikke behandles ordentligt.

Det er blot nogle af årsagerne til, at det er en god idé at investere i den bedste lastbilvask i København, som du får igennem virksomheden Copenhagen Truck Wash. Med et professionelt firma der har et lastbilvaskeanlæg til rådighed i både Hvidovre og Taastrup, bliver en jævnlig vask af lastbil pludselig noget, som du vil se frem til.

Denne artikel er en annonce

Sådan sørger professionelle folk for din vask af lastbil
Det der adskiller Copenhagen Truck Wash fra andre virksomheder, er deres smarte og grundige tilgang til tingene. Fx får du en vognvasker tilknyttet, der vil sikre det bedste resultat fra top til tå. Lastbilvasken kan deles op i flere forskellige punkter - hvoraf nogle af dem skal tilkøbes: 

  • Førvask - enhver vask af lastbil starter som udgangspunkt altid med en førvask, hvor 1500 liter genbrugsvand bruges til at spule dit køretøj for det værste snavs, så den manuelle vask bliver mere ligetil.
  • Manuel vask - den manuelle vask indebærer bl.a. vask af døre, fælge og førerhuset i håndkraft foretaget af en vognvasker, så du altid er garanteret et blændende og pletfrit slutresultat.
  • Indvendig vask - denne service henvender sig primært til dig, der ønsker at få vasket din køletrailer indvendigt. Dette foregår ved brug af 62 grader varmt skumsæbevand, der effektivt renser din køletrailer. Du får et certifikat på denne del af vasken efterfølgende, så du kan bevise, at du har fået vasket din køletrailer.
  • Spot free - er du også ved at være godt træt af beskidte ruder, der efterlader striber efter kalk- og saltrester? Det kan du heldigvis vinke farvel til ved at tilkøbe den særlige spot free service, som kan sikre dig skinnende rene ruder fremover.

Vaskeanlæg til lastbil med miljøet i fokus
I dag fylder både miljø og bæredygtighed mere end nogensinde før, og derfor kan du trygt vælge at benytte dig af din næste lastbilvask hos Copenhagen Truck Wash. Deres vaskeanlæg til lastbil er nemlig både moderniseret og miljøvenligt, så vandet bl.a. opsamles og genbruges til nye vaske. Derudover er alle sæber og vaskemidler både allergivenlige og parfumefri, så du kan benytte dig af deres lastbilvask med god samvittighed.

Få skræddersyet et tilbud allerede i dag
Lastbiler er dog ikke det eneste, du kan få vasket hos et lastbilvaskeanlæg hos Copenhagen Truck Wash. De tilbyder nemlig vask af alle slags erhvervskøretøjer - lige fra kassevogne til busser - og du kan derfor få skræddersyet et tilbud baseret på dit specifikke køretøj. Hvis du ønsker en fast aftale til alle dine køretøjer eller du ønsker en ubegrænset vaskeløsning, så kan dette også aftales.

Derudover tilbydes du som en ekstra service altid en omvask, hvis slutresultat mod forventning ikke skulle leve op til det lovede niveau. Kontakt Copenhagen Truck Wash allerede i dag for at blive klogere på dine muligheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094