23948sdkhjf

Mere viden om fødevaremaskiner – DS/EN 1672-2:2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Få styrket dine kompetencer indenfor hygiejnisk risikovurdering samt hygiejnisk design og tilknyttede områder på et niveau, som gør at du kan medvirke til at forbedre udstyr, processer og procedurer i egen virksomhed.

Der er kommet en ny version af den harmoniserede standard EN1672-2:2020. Standarden understøtter opfyldelse af Maskindirektivet. Der præsenteres heri en ny tilgang med en forbedret metodik til risikoreduktion gennem reduktion.

Derfor har vi har i FORCE Technology valgt at lave et on-line introduktionskursus (2 timer), som præsenterer ændringerne i DS/EN 1672-2:2020 med fokus på risikoreduktion og specifikation af brugerkrav er områder. Vi oplever, at der er megen fokus i værdikæden hos fødevareproducenter og deres kunder, og dermed naturligvis hos de organisationer, der laver programmer til tredjeparts audits som fx FSSC22000, BRC og IFS. Deres arbejde hviler på krav fra Global Food Safety Initiative (GFSI). GFSI har i august 2020 publiceret to frivillige kravsæt om hygiejnisk design, HACCP, risikoreduktion og specifikation af brugerkrav i designfasen.

Vi skaber en sammenhæng mellem alle de nye tiltag, i kurset, som henvender dig, som arbejder med specifikation af hygiejnisk design og risikovurdering af procesudstyr og processer, hvad enten det er som leverandør eller bruger.

Målgruppe 
Kurset er for dig, som arbejder med specifikation af hygiejnisk design og risikovurdering af procesudstyr og processer, hvad enten det er som leverandør eller bruger.

Dato
23. marts 2021
15. april 2021

Kurset udbydes som online kursus og varer 2 timer. 

Læs mere og tilmeld dig kurset her! 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.065