23948sdkhjf

Løft over 30 tonsmeter på Tradium i Randers

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tradium

Som en af få skoler i landet råder Tradium nu over en mobilkran, så du kan blive opkvalificeret til at udføre de helt tunge kranopgaver.

På Tradium kan du blive certificeret i at føre kraner, der har en løfteevne over 30 tonsmeter på en mobilkran med ballast. Dette er et nyt tiltag for uddannelsesstedet, der understøtter efterspørgslen i branchen og derfor har anskaffet en kran til formålet.

 Som en del af undervisningen skal du blandt andet arbejde med opstillingsplaner, opbygning af mobilkranen, aflæsning af diagrammer, vind beregning og meget mere. Det teoretiske arbejde udføres på en bærbar computer, som Tradium stiller til rådighed for alle kursister. På kurset foregår undervisningen så vidt muligt papirfrit, hvilket vil sige, at forløbet drager nytte af IT-værktøjer til at gøre teorien nem at forstå.

Vil løfte dit faglige niveau

Men det handler ikke kun om teori. Fremfor alt skal kursisterne kunne bruge deres nye færdigheder i praksis og arbejde med de helt store krantyper i virkeligheden. Noget der kun er muligt på få uddannelsessteder her i landet.

 -Vi går meget op i, at når kursisterne er færdige på Tradium, så kan de begå sig i den virkelige verden og omsætte teori til praksis. Jeg vil ikke bare give dig et certifikat, jeg vil have du kommer herfra med nogle nye evner, fortæller Henrik Jacobsen, der har været en del af branchen i mange år og yderligere har mere end 5 års erfaring som underviser.

Få mere information

Hvor lang tid kurset tager dig, kommer blandt andet an på om du har det tidligere Kran E certifikat eller ej. Kontakt uddannelsessekretær Pia Hornbæk Larsen og hør mere om dine muligheder og hvornår næste kursus starter på telefon 87 11 85 12.

 Du kan også finde mere information om kommende kurser og blive inspireret her: https://tradium.dk/voksen-og-efteruddannelse/kursusudbud/transport-kursus/lager-kursus/

Om Tradium

Erhvervsskolen Tradium er et uddannelsesmæssigt kraftcenter, som udbyder en lang række ungdoms-, voksen- og efteruddannelser inden for det merkantile og tekniske område: hhx, htx, eux, eud og AMU. Skolen beskæftiger ca. 450 medarbejdere og underviser ca. 2.800 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup. Tradium har en vision om at være en internationalt orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere. Læs mere på tradium.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tradium

Vester Alle 26
8900 Randers C
Danmark
Tradium

Send til en kollega

0.078