23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Euromaster og KH OneStop indgår partnerskab pr. 1. april

Partnerskabet mellem Euromaster og KH Onestop, som byder indenfor på KH OneStops lokationer i henholdsvis Vejle og Brabrand, hvor Euromaster i samarbejde med KH OneStop vil optimere servicen til trucksegmentet.

De to travle knudepunkter for lastbilstrafikken i Vejle Nord, Frostvej 3, og Aarhus Syd, Sintrupvej 36, vil præsentere et one-stop koncept, hvor chaufførerne hurtigt kan komme tilbage på vejene, som er til fordel for begge virksomheders kunder. Det nye partnerskab gør det muligt for virksomhederne at supplere hinanden på områder, hvor de før ikke har haft kompetencer eller faciliteter til rådighed. 

Tid er penge, og i særdeleshed i transportbranchen, hvor hvert eneste minut på værksted kunne være brugt på vejene. Hos KH OneStop er vi specialister i alt omkring trailere på nær dækservice. Med Euromaster på holdet kan vi nu tilbyde et fuldt one-stop servicetjek, og få chaufførerne hurtigt af sted igen, siger Thomas Henriksen, direktør i KH OneStop.

En lastbils dæk er afgørende for brændstofforbruget og sikkerheden under kørslen, og for kunderne betyder det nye samarbejde, at de kan få tjekket deres dækkene og trailere efter i sømmene, så transportørerne undgår unødvendig tid på værkstedet, samt er bedre udrustet mod breakdowns. Det er nemlig kostbart at stå stille i en verden, hvor mobilitet betyder alt, fortæller Henrik Fusager, direktør i Euromaster:

Det er vores ambition med det nye samarbejde, at alle lastbiler og trailere, der er til service hos KH OneStop, får tjekket dækkene efter i sømmene. Det giver øget sikkerhed, bedre brændstoføkonomi og mindre CO2-udledning for transportørerne at få tjekket dæktrykket og dækkene løbende.


Partnerne kan desuden afsløre, at de allerede nu blandt andet ser på mulighederne for, at KH OneStop kan få plads på Euromasters nyåbnede afdeling i Avedøre som næste led i samarbejdet.

 Kontaktoplysninger

Henrik Fusager
Direktør, Euromaster Danmark
(+45) 23 68 74 22
henrik.fusager@euromaster.com

Thomas Henriksen
Direktør, KH OneStop
(+45) 27 87 94 96
th@khonestop.dk

Euromaster Danmark A/S
Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14808701
P nummer: 1020322620

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047