23948sdkhjf

KLC A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLC A/S

Værkfører til hydraulikafdeling

Jobbet som værkfører
Som værkfører er det din primære opgave at prioritere, organisere og koordinere arbejdet i værkstedet.
Du får et spændende job med et selvstændigt ansvar for hydraulikafdelingen.
Du skal yde en aktiv indsats i forhold til vore kunder, kvalitet, effektivitet og arbejdsmiljø, ligesom du skal fastholde et godt teamwork i afdelingen og i forhold til de øvrige afdelinger hos KLC A/S.
Som værkfører står du for det administrative i afdelingen og skal optimere vore processer og arbejdsgange.
Det ledelsesmæssige er virkelig i fokus i denne stilling. Du har tjek på de administrative processer, og samtidig forstår du at lede dit team, så de arbejder bedst muligt sammen. Og så får du muligheden for at sætte dit præg på dagligdagen og bestemme, hvor vi skal hen.
Dine kvalifikationer
Det er vigtigt, at du har en god menneskelig indsigt, er god til at organisere og god til at inddrage dine kollegers viden, færdigheder og erfaring, så opgaverne bliver løst bedst muligt.
Det vil være en fordel, at du har en bred faglig kompetence og baggrund, ligesom det vil være en fordel, at du skriver engelsk. Du taler og skriver dansk flydende.
Du vil bruge en væsentlig del af din tid på ovennævnte opgaver. Herudover vil du bruge din tid på opfølgning af de KPI-mål der i samarbejde med dig opstilles for afdelingen.
Vi tilbyder
Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en virksomhed, hvor gode medarbejderforhold, sikkerhed, og teamwork vægtes højt. Du bliver en del af en professionel og kompetent hydraulikafdeling, hvor du får rig mulighed for indflydelse og egen udvikling.
Tiltrædelse
Snarest muligt
Hvis du vil vide mere
Kontakt Bo Lauritzen på 2241 9888 eller mail bl@klc.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.
Ansøgningen sendes til ovenstående.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLC A/S

Platinvej 55
6000 Kolding
Danmark
KLC A/S

Send til en kollega

0.093