23948sdkhjf

Udvikling i infrastrukturen er essentiel for Nordjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er planer sigte for, at en tredje limfjordsforbindelse snart skal opføres mellem Aalborg og Nørresundby.

Det skal være let at komme til og fra Vendsyssel
Den tredje limfjordsforbindelse vil komme mange forskellige rejsende til gode, private som erhvervsfolk. Hele humlen er, at balancen i infrastrukturen mellem Aalborg og Vendsyssel skal genfindes, således at både pendlere til og fra arbejde, samt varer, nemt kan bevæge sig rundt.

Det skal gerne undgås, at Vendsyssel får mindre trafik og færre besøgende, hvilket en tredje limfjordsforbindelse med stor sandsynlighed vil kunne forhindre. Vendsyssel skal fortsat være en del af helheden, og det kræver, at det er let at komme til og fra, både som pendler, besøgende og eksportchauffør. 

En god balance i infrastrukturen
Infrastrukturen skal være i balance, således at de mange biler, der hver dag kører på de nordjyske veje, ikke møder for store udfordringer i trafikken. Der er elever der skal i skole, erhvervsfolk der skal på arbejde og varer der skal leveres, og dette er virkeligheden hver eneste dag. 

Derfor er den tredje limfjordsforbindelse netop et skridt på vejen for, at infrastrukturen kan komme i balance, og de mange rejsende hver dag kan komme sikkert frem til deres destination, uanset om de kommer fra Vendsyssel og skal krydse over til Aalborg, eller omvendt. 

Strækningerne skal lettes for tæt trafik
Det har været oppe og vende adskillige gange, hvorvidt der er behov for endnu en forbindelse mellem Aalborg og Nørresundby, men med det stigende antal af biler, der hver dag besøger limfjordsbroen, er det uundgåeligt at broens trafik om ganske få år bliver alt for bepakket.

Generelt set skal infrastruktur i Danmark netop holde fokus på ovenstående, da de rejsende ellers vil finde andre ruter, eller helt undgå at besøge bestemte områder. Infrastruktur er et klart nøgleord, når det kommer til udvikling på de danske veje og forbindelser.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078