23948sdkhjf

"Vores hverdag er lettet med automatisk fakturakontrol"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freightsolution ApS

PJ Production har sparet tid, penge og fået gennemsigtighed i deres transport med Freightsolution. Især Invoice Checker har lettet fakturakontrollen i hverdagen, mens Comparison har hjulpet med at spare 330.000,- DKK uden at skifte transportør.

Invoice Checker til automatisk fakturakontrol
Jesper Blaabjerg, som er Partner hos PJ Production, bruger jævnligt Invoice Checker til nemt og hurtigt at kontrollere virksomhedens fragtfakturaer.

“Invoice Checker er et meget tidsbesparende værktøj, da vi får månedlige fakturaer, som løber op i mange sider. Skulle man sidde og kontrollere disse manuelt ville det være en stor tidsrøver. Derudover har værktøjet helt klar sparet os en del penge” fortæller Jesper Blaabjerg.

Comparison giver mulighed for at vælge transportør ud fra alle parametre
PJ Production har med hjælp fra Comparison sparet 330.000,- DKK det første år uden at skifte transportør. Ved at se på både de bløde og hårde værdier, har virksomheden derfor fået en billigere fragtaftale ved samme transportør.

“Comparison er god i det den ser holistisk på en tender, det vil sige, at det ikke kun er pris men også en dialog om service/tilgængelighed. Alle parametre tæller og vi er glade for den store besparelse, som vi har opnået uden at gå på kompromis med kvalitet.” 

Freightsolution er et firma som netop ser holistisk og helhedsmæssigt på det hele. De har et system som letter din hverdag, og skaber gennemsigtighed i din fragt og transport.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freightsolution ApS

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Danmark
Freightsolution ApS

Send til en kollega

0.141