23948sdkhjf

ITD taler på global konference om digitalisering

| Medlemsnyhed | Indrykket af ITD

Med etableringen af videnscentret ITD Logtech Hub går ITD allerede forrest i digitaliseringen af dansk vejgodstransport. Og nu kommer digitalisering af den globale lastbilindustri for alvor på agendaen.

Det sker på den virtuelle konference ”Digital Age of Trucking”, hvor omdrejningspunktet netop er vigtigheden af øget digitalisering og intelligent brug af transportdata i realtid. Her er ITD inviteret som taler og bliver repræsenteret ved digitaliseringschef Sverre Vincent Lenbroch, der står i spidsen for ITD Logtech Hub.

Den globale konference bliver holdt den 13. april kl. 15.30 og varer et par timer. Tidspunktet er valgt, så aktører fra hele verden har mulighed for at logge på og deltage. Tilmelding kan ske her.

På konferencen bliver der mulighed for at hente inspiration, stille spørgsmål og blive klogere på den digitale transformation. Der bliver blandt andet fokuseret på, hvordan vognmandsvirksomheder kan bruge data til at skabe forretning, og hvilken type data der er brug for. Der bliver også set på, hvorfor det er vigtigt at digitalisere selv den mindste vognmandsvirksomhed, og hvilke barrierer der kan være.

Bag konferencen står project44, der er en global IT-virksomhed, som opererer i krydsfeltet mellem transport og teknologi.

 

Fakta om ITD Logtech Hub
ITD har en ambition. De danske vejgodstransport- og logistikvirksomheder skal være førende inden for udvikling og anvendelse af de nyeste digitale teknologier, så de bliver kundernes naturlige valg, når de skal vælge transportør. Den ambition skal videnscentret ITD Logtech Hub være med til at understøtte, og arbejdet kommer ITD’s medlemmer og hele det danske vejgodstransporterhverv til gavn.

Find mere information om ITD Logtech Hub her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ITD

Lyren 1
6330 Padborg
Danmark
ITD

Send til en kollega

0.062