23948sdkhjf

Totalløsning på fødevarebeklædning

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Med afsæt i branchestandarderne for fødevareindustrien får du en totalløsning på beklædning, der sikrer din fødevarekvalitet og opretholder en høj grad af sikkerheden i produktionen.

DFD’s eksperter på fødevarebeklædning giver dig kompetent og branchespecifik rådgivning inden for valg af beklædning, som også omfatter ressourcestyring og logistik. Processerne på DFD’s hygiejnecertificerede vaskeri er din garanti for, at alle hygiejnekrav bliver opfyldt.

Dine behov er vores udgangspunkt
Vi understøtter alle grene af fødevareindustrien. Uanset om du har en lille start-up-virksomhed eller en stor produktion med flerholdsskift, har vi en løsning til dig.

Fødevarebranchens standarder er også vores. Vi har implementeret både ISO 22000 og ISO 9001 i vores organisation, og gennem løbende kontrol, høj sporbarhed og dokumentation sikrer vi din fødevaresikkerhed.

Du får HACCP-beklædning, hårnet, sko og anden relevant beklædning i en totalløsning, der også tager højde for en hygiejnisk udlevering og aflevering.

Gennem DFD Trace - vores elektroniske udleveringsstationer til arbejdstøj - sikrer vi, at der altid er nok beklædning til alle medarbejdere, og derigennem kan vi samtidig sikre, at beholdningen altid bliver afstemt efter aktuelle behov.  Skulle dine behov ændre sig, justerer vi blot løsningen, så den passer 100% til dine behov.

Hvordan ser din beklædningsløsning ud i dag? Hvis du vil have et tjek af denne, kan du kontakte os her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.063