23948sdkhjf

Derfor er banetransport fremtidens transportløsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der findes i dag mange forskellige måder, som du kan få fragtet gods rundt i verden på. Banetransport er bare en af mange transportløsninger, men det er en løsning som har en masse fordele.

Dette indhold er sponsoreret.

Hvad er banetransport? 
Banetransport er et godt og billigere alternativ til luftfragt, og derudover så er der kortere leveringstid ved brug af banetransport i forhold til søfart. Banetransport tilbyder både præcise og frekvente transittider, avanceret sporing af gods fra A til B, samt fleksible afhentningsmuligheder fra terminalen. Med banetransport kan du få en skræddersyet banetransportløsning af gods til og fra destinationer i både Europa, Asien og resten af verden. Fordelene ved banetransport er blandt andet lave omkostninger, stabile rater, ugentlige afgange og kort transittid.

Disse fragt typer tilbydes med banetransport 
Ved brug af banetransport er der flere forskellige typer af fragt, der kan vælges i mellem. 

Grøn fragt 
Den grønne fragt er et tilbud til dem, som godt kunne tænke sig at passe på vores miljø og klima. Denne transportløsning er nemlig en miljøvenlig transportløsning, som er med til at reducere aftrykket af CO2. Ved brug af togløsninger, så er det både billigere, hurtigere og mere miljøvenligt. På den måde kan du altså være med til at reducere din miljøpåvirkning ved brug af en grønnere strategi. 

Express fragt 
At benytte sig med express fragt er for dem, hvor tiden er en afgørende faktor, og som hurtigt har brug for at få tingene transporteret fra A til B. Nutidens handelstempo er hastende, og stiller høje krav til rettigheder. Express fragt er derfor et godt valg for dig, hvis din virksomhed har behov for transport af højprioritets- og/eller tidsfølsomme forsendelser. 

Standard fragt 
Den standard fragt tilbyder forudsigelige og logistiske tjenester. Standard fragt er den omkostningseffektive transporttjeneste, som er det sikre valg, hvis din virksomhed har behov for levering af forsendelser, hvor leveringstidspunktet ikke er en afgørende faktor. 

Derfor skal du vælge banetransport som din næste fragtløsning 
Vi lever i en globaliseret verden, hvor der er øget handel. Mængden af forsendelser er konstant, samtidig med at vi står over for miljømæssige udfordringer. Handel på tværs af landene bidrager ikke positivt til de klimaforandringer, som vi står over for. Forurening, drivhusgasser og overbelastede veje har gjort, at det er en nødvendighed, at vi begynder at passe bedre på vores klima allerede i dag. Her er banetransport blevet en god mulighed for at gå problemet i møde. Banetransport er nemlig en prisvenlig og driftssikker togfragt-mulighed, som er logistisk effektiv, samtidig med at den belaster miljøet markant mindre end andre mulige transportmetoder. Faktisk kan man ved at benytte sig af banetransport være med til at mindske CO2 udledningen med op til 92%. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062