23948sdkhjf

Produktnyhed i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af STOK Emballage K/S

Sealed Air, en af verdens førende producenter af løsninger til fyld og beskyttelse i emballagen, introducerer bæredygtige papirløsninger på det danske marked.

Kassefyld til beskyttelse og stødabsorbering i emballagen er et velkendt produkt, som findes i forskellige materialer. Kassefyld findes både som færdigproduceret løsning, hvor posen åbnes og indholdet hældes ned i papkassen og som løsning, der kan fremstilles på egen maskine. Ved selv af fremstille kassefyld udnyttes styrkerne ved kassefyld til fulde. Det er muligt at fremstille lige netop den mængde kassefyld der skal bruges og i den længde, der yder optimal fyld og beskyttelse i emballagen under forsendelse. Derfor er det os en stor fornøjelse at introducere en ny serie af kassefyldsmaskiner der fremstiller kassefyld af papir fra Sealed Air. Papirfyld er en bæredygtig beskyttelsesløsning: Papiret der finder anvendelse i maskinen er fremstillet af genanvendte materialer, er nem at genbruge og af FSC®-certificeret papir. 

Maskinerne har været en succes i USA i mange år og findes nu endelig også på det europæiske marked. Sealed Air er en af verdens førende producenter af løsninger til fyld og beskyttelse i emballagen, og uanset om du er til plast eller papir, findes der en række forskellige løsninger i Sealed Airs omfattende produktprogram, der beskytter dine produkter under forsendelse og lagring. 

Kontakt os på tlf. 72 200 700 eller info@stok.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne for at få din pakkestation udstyret med en kassefyldsmaskine fra Sealed Air. 

Se hele serien af kassefyldsmaskiner til papirfyld i vores webshop


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
STOK Emballage K/S

Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Danmark
STOK Emballage K/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062