23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye varebiler sparer brændstof og CO2

Hos Eurostar ønsker vi at begrænse vores CO2-udledning. Derfor er vi i fuld gang med at udskifte vores varebiler med spritnye modeller, som bruger den fremmeste motorteknologi.

De er derfor langt mere brændstoføkonomiske og klimavenlige end vores nuværende.

Vi kan ikke gøre vores forretning grøn og klimavenlig fra den ene dag til den anden. Men Eurostar tager hele tiden små skridt i den rigtige retning ved at vælge de mest miljøvenlige teknologier på markedet, når vi indkøber maskiner og materialer. Netop nu udskifter vi knap halvdelen af varebilerne med spritnye modeller fra Volkswagen. Volkswagen Crafter har den nyeste motorteknologi og kører længere på literen end vores nuværende varevogne og servicebiler. De nye biler udleder derfor langt mindre CO2.

Vores økonomidirektør Robert Østergaard glæder sig til at få overdraget nøglerne til de nye varevogne.

”Vi må alle gøre en indsats for den grønne omstilling, og hos Eurostar ønsker vi at bidrage til de officielle mål for CO2-reduktion ved at investere i den nyeste motorteknologi. Vi ser frem til, at de nye biler bliver leveret og sat i arbejde,” siger Robert Østergaard og forsætter:

”Vi oplever, at vores kunder stiller større krav til os i forhold til, hvor meget CO2 vi udleder. Og vi forventer, at kravene til os leverandører bliver skærpet i fremtiden. Derfor skal vi hele tiden optimere vores forretningsprofil på det her punkt for at komme i betragtning til opgaver.”

Medarbejderne glæder sig til at blive godt kørende
Varebilerne bruger Eurostar til alle typer vejmarkeringsopgaver. Bilerne trækker trailergryder og maskiner, og de transporterer medarbejdere og andet materiel rundt. De nye varebiler leveres i etaper i løbet af 2021, og de resterende biler i vognparken skal efter planen udskiftes i 2022.

En af Eurostars garvede medarbejder på vejene, Buller Lund, ser frem til at køre i en af de nye varebiler:

”Det er positivt, at Eurostar gør noget aktivt for at sænke udledningen af CO2. Desuden er de nye biler mere ergonomiske. Man sidder behageligt, de har optimal affjedring og kører godt. Det bidrager til mine kollegers og min egen trivsel, når materialet er nyt og rart at bruge,” siger Buller Lund.

Eurostars ambition er, at de specialbyggede biler, som udfører vejmarkeringen, med tiden også skal udskiftes med mere miljøvenlige modeller. Teknologien er dog ikke færdigudviklet endnu, så det er et projekt i sin spæde start. Men ambitionen er der, og vi er i løbende dialog med vores samarbejdspartnere og leverandører for at følge udviklingen på området tæt.

Saferoad Services A/S
Tigervej 12-14
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26994896
P nummer: 1010287061

Send til en kollega

0.047