23948sdkhjf

Fleksibel hygiejnestander med flere funktioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Behovet for hånddesinfektion kan ændre sig fra dag til dag. Kommer der mange i huset hos jer, kan det f.eks. være en fordel med flere hygiejnestandere for at sikre et effektivt flow.

Det er blevet vigtigere end nogensinde før at have adgang til at kunne desinficere sine hænder. Særligt nu, hvor flere vender tilbage på arbejdspladsen, og mange steder begynder at åbne igen.  

Med en fleksibel og multifunktionel hygiejneløsning kan du nemt sikre adgang til en god hygiejne og derigennem forhindre smittespredning.

Og vi har gjort det nemt for dig.

Du får det hele i en lejeløsning
Du lejer standerne og dispenserne, og inkluderet heri er løbende leveringer af det nødvendige sprit – lige til døren.

Standeren er en fleksibel serviceløsning, som du kan placere der, hvor behovet er størst. Hvis behovet ændrer sig, kan du nemt flytte standeren tilsvarende. Hvis det er på et sted med mange mennesker og stor aktivitet, kan du optimere flowet ved at montere to dispensere for dobbelt kapacitet og hastighed.

Du kan også altid supplere din løsning med flere standere.

Opbevar mundbindene på standeren
På standeren er det muligt at montere en bakke til opbevaring af øvrige hygiejneprodukter som f.eks. mundbind og engangshandsker. Mulighederne er mange, og det er nemt at ændre fra dag til dag, alt efter behov.

Du får en fast kontaktperson, der bistår dig med rådgivning og tager hånd om alt vedrørende levering, installering og løbende opfyldning efter dine behov. Det frigiver ressourcer i din hverdag.

Interesseret i en fleksibel løsning til hånddesinfektion – så kig nærmere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.078