23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komforten er i top hos vores nye Mitsubishi EDiA XL!

Vi er meget begejstret for vores nye EDiA XL! Denne elektriske gaffeltruck giver dig optimal kraft og ydeevne, samt en masse funktioner!

Komforten er i top hos vores nye EDiA XL!

Med funktioner som blandt andet:

·         Mini rat

Minirattet minimerer den kraft, det kræver at betjene gaffeltrucken, da det understøtter en mere afslappet kørestilling, hvilket sikrer, at operatøren bevarer komforten og styringen under lange vagter. (tilbehør)

·         Dobbelt joystick

De ergonomiske dobbelte joystick, der muliggør samtidige løfte- og vippefunktioner, som har et godt greb, især når der bruges handsker. (tilvalg)

·         Komfortabel kabine

Det overordnede støjniveau inde i kabinen er blot 65 dB – det svarer til en normal samtale – samt klimaanlæg (tilbehør) som giver operatøren mulighed for at regulere temperaturen, hvilket sikrer fuldstændig komfort under hele vagten.

·         Valg mellem 'Eco'- eller 'Pro'-tilstande

Den energieffektive ECO-funktion er ideel til begyndere, da den giver mere tid til manøvrer, mens PRO-funktionen indeholder avancerede indstillinger for mere erfarne operatører.

-          Så har du kørekomfort på et helt enestående niveau!

Vil du også gerne høre mere? Så ring til os på tlf. 72 210 210 eller læs mere på vores hjemmeside: www.mitsubishitruck.dk

Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S
Greve Main 19
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25019946
P nummer: 1003013788

Kontaktperson

DN
Dianna Nielsen
Sales & Marketing Coordinator
+45 29697009 dianna.nielsen@logisnext.eu

Send til en kollega

0.033