23948sdkhjf

Månedens medarbejder profil: Johann Herolds

| Medlemsnyhed | Indrykket af Washtec A/S

Som virksomhed, ønsker vi at fortælle historien om de mennesker der sælger og servicerer vores vaskemaskiner hver eneste dag.

Johann har opgaven med at få vores tekster, hjemmeside og webshop opdateret, så de bliver præsenteret på en bedre måde overfor vores kunder

Johann er p.t. arbejdsløs, men vi har fået chancen for at få ham i praktik i en 4 uges periode og på den måde få afdækket om vi kan skabe et overset job i fremtiden.

Alene den måde som Johann er gået til arbejdet på, har været meget imponerende.

 

Vi elsker at svare på spørgsmål om vaskemaskiner, men her er 4 spørgsmål til Johann.

Hvad er dine fritidsinteresser? - Jeg skriver og komponerer musik, og så er jeg en ”seriøs” fotograf. Både musik og billeder handler om at skabe sprogløse fortællinger, som taler til vores sanser. Det har altid fascineret mig.

Hvad er en god arbejdsdag? - Det er det gode flow og samarbejde med kollegaer; når opgaverne giver mening og er med til at skabe noget positivt.

Hvad ser du frem til at gøre på en sommerdag? - Jazzfestivalen, Kongens Have, sidde på græsplænen med en iskold øl, lytte til musik, opleve og nyde stemningen.

Hvilke produkt syntes du er vores bedste?  - Jeg kan ikke fremhæve et enkelt produkt som det bedste, da alle Washtecs produkter er unikke, men jeg synes, det er ret cool og imponerende, at MaxiWash Vario Tandem kan vaske en bus på 12 meter på kun 2.5 minutter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Washtec A/S

Guldalderen 10
2640 Hedehusene
Danmark
Washtec A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094