23948sdkhjf

Få en komplet hygiejneløsning - lige til døren

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

Måtter, mopper, klude og hånddesinfektion er blot nogle af de dele, du kan få med i en komplet hygiejneløsning fra DFD. Du får det hele leveret til døren, og dermed gør vi det nemt for dig at holde styr på hygiejnen.

Der er kommet en større bevidsthed om vigtigheden af at opretholde et højt hygiejneniveau. Hos DFD får du en komplet hygiejneløsning, der allerede starter ved hoveddøren.

Den rette måtteløsning er nemlig med til at holde det værste skidt og snavs for døren. Måtten opsamler det hele og forhindrer dermed, at det spredes indendørs.

Professionel vask og håndtering af måtterne sikrer en høj effektivitet, og det bidrager til en besparelse på 44 % i rengøringstid og 14 % i omkostninger sammenlignet med måtter, der ikke er på en lejeordning med håndtering og vask inkluderet.

Få indblik i fordelene ved professionel måtteservice her.

Klude og mopper fra hygiejnecertificeret vaskeri 
Som en del af den komplette løsning tilbyder DFD også effektive rengøringsløsninger i form af klude og mopper, der bliver vasket og håndteret på et hygiejnecertificeret vaskeri.

Uanset om du har mange små arealer eller få store at gøre rent, er en løsning fra DFD Cleaning nem at skalere. Beholdningen af klude, mopper og øvrige rengøringsartikler bliver tilpasset dine aktuelle behov, og du kan altid justere din beholdning, hvis dit behov ændrer sig.

Læs mere om DFD Cleaning her.

Hånddesinfektion lige der, hvor behovet er
Hånddesinfektion er blevet en mere integreret del af vores hverdag i både butikker, supermarkeder og på arbejdspladsen.

DFD’s løsning på nem hånddesinfektion er en flytbar non-touch hygiejnestander, som er let at placere lige der, hvor behovet er størst. Hvis behovet ændrer sig, kan du nemt flytte standeren tilsvarende. Hvis det er på et sted med mange mennesker og stor aktivitet, er det muligt at montere to dispensere på standeren for dobbelt kapacitet og hastighed.

Find nærmere information om løsningen på hånddesinfektion her.

Alt bliver leveret lige til døren
Når først du har sammensat din hygiejneløsning sammen med vores rådgivere, klarer vi resten. Vi installerer og leverer løbende lige til døren, så du slipper for tid brugt på administration og kan rette fokus mod din kerneopgave. Du får leveringen fast efter aftalte intervaller, og du får en fast kontaktperson med ekspertise, som hjælper dig med at skræddersy den løsning, som passer til dig og din forretning. 

Kontakt os, hvis du ønsker en komplet hygiejneløsning.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.078