23948sdkhjf

Stadig masser af brugte biler til salg i Nordjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Bilsalget er tilbage for fuld skrue efter coronanedlukningen – og med et stort salg af nye biler, stiger udbuddet af brugte biler til salg. Også i Nordjylland, hvor mange bilforhandlere har forpladsen fyldt med gode tilbud på brugte biler.

Det gælder også den nordjyske Toyota-forhandler MTH BILER A/S.

Med forårets komme og coronarestriktionernes udfasning kom der atter gang i bilsalget herhjemme. Det er længe siden, der er så mange nye biler, som er kørt ud over kantstenen hos de danske bilforhandlere, som det sker i øjeblikket.

Særligt bemærkelsesværdigt er det, at lige omkring en fjerdedel af de nye biler er udstyret med ledning – altså enten kører fuldstændig på strøm, eller er udstyret med en hybrid eller plugin hybrid motor.

Masser af gode, brugte biler til salg
Det rekordstore salg af nye biler betyder, at der også kommer masser af gode, brugte biler til salg af nyere dato. Særligt dem, som skifter til en bil med ledning, har oftest en nyere bil med traditionel benzin- eller dieselmotor, som tages i bytte af bilforhandleren.

Samtidig er der også flere, som køber en elbil for anden gang. Derfor ses der flere og flere biler med især en hybrid løsning, samt nogle af de første plugin-hybrider blandt de brugte biler. Hos MTH BILER finder du et stort udvalg af Toyota Hybrid biler, som alle står klar til en prøvetur.

Bedre priser på brugte biler
Det store udbud af brugte biler betyder samtidig, at priserne er faldet en smule i forhold til tidligere. Samtidig kan du glæde dig over, at værditabet på en brugt bil altid er meget lavere, end hvis du køber bilen fra ny. Overvejer du at købe en brugt Toyota, så kan det i den grad anbefales at kigge forbi Mthbiler.dk.

”De første 3 år taber den nye bil mest i værdi. Derefter begynder værditabet at flade ud, så længe du ikke har et kørselsbehov som ligger meget over normalen”, fortæller de hos MTH BILER A/S. De forhandler Toyota fra deres fem adresser spredt over det nordjyske område.

Særlig Toyota har oplevet en større og større interesse hen over de seneste år på grund af et markant dristigere og mere futuristisk design på deres modelserier.

Samtidig har Toyota som nogle af de eneste en serieproduceret model, som kører på brint. Det er den første bil, som gør luften renere, der hvor den kører. Derfor er den blevet et populært valg som firmabil hos mange af de mere klima- og miljøbevidste firmaer herhjemme.

Derfor finder du masser af nyere, brugte biler – også i familie- og firmaklassen – fra andre mærker hos den store, nordjyske Toyota-sælger. Så selv om du ikke er til Toyota, kan det nemt være, at de har din næste nye, brugte bil stående på forpladsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063