23948sdkhjf

Håndværkere bør sikre deres varebiler mod ubudne gæster

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Der er fuld fart på håndværkerbranchen. Det betyder også, at der er fuld fart på indbrud i varebiler, desværre.

Som håndværker kan du dog gøre meget selv, så du forhåbentligt undgår indbrud i dine varebiler. Herunder har vi samlet vores bedste råd.

Monter en stærk mekanisk lås
Ved at montere mekaniske låse gør du det svært for tyven. Jo sværere det er at bryde ind i din varebil, desto større er chancen for, at tyven springer varebilen over. Når du vælger at montere en mekanisk lås, kan denne med fordel placeres, hvor tyven får øje på dem – låsen kan også have en præventiv effekt.

Parker din varebil et befærdet sted
Ved at parkere din varebil et sted, hvor der ofte kommer mennesker, gør du det ekstra svært for tyven at bryde ind i din varebil uden at blive set og hørt. Du må altså ikke parkere varebilen et øde eller mørkt sted. Du kan med fordel parkere varebilen et sted med belysning det meste af døgnet.

Afskærm din varebils døre
Hvis du vælger at parkere din varebil op mod et stakit, en hæk eller en mur, gør du det svært for tyven at komme ind gennem nogle af varebilens normale indgange. Det kan være svært at blokere både side- og bagdør(e) på én gang. Vælg her den indgang, hvor tyven vil have nemmest ved at komme ind og ud.

Monter en alarm
Når du vælger at montere en alarm på din varebil, sender du et tydeligt signal, at du har gjort dig ekstra umage for at undgå indbrud i din varebil. Nogle alarmer kommer med blinkdioder, der med fordel kan placeres i forruden til skræk og advarsel for tyven. Husk, du kan også montere en sensor i varerummet, så der også varsles, hvis der klippes hul i siden af varebilen.

Fjern værktøj fra din varebil
Hvis din varebil holder stille en længere periode, kan du med fordel fjerne værdifuldt og unikt værktøj samt materialer fra din varebil. Hvis din varebil så er udsat for indbrud, har du aktivt været med til at mindske tabet.

Mærk dit værktøj
Du gør tyvens arbejde surt, når du vælger at mærke dit værktøj. Du kan med fordel anvende synlig mærkning. Hvis uheldet alligevel er ude, bliver det sværere for tyven at komme af med det stjålne værktøj.

Tag billeder af dit værktøj
Hvis du er en af de uheldige, som desværre oplever indbrud i varebilen, kan du gøre den efterfølgende forsikringssag nemmere for dig selv ved løbende at tage billeder af dit værktøj. Du vil aldrig være i tvivl om, hvor meget og hvad du har mistet. Det er vigtigt her at tage billeder af serienumre.

Hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med valg af lås, er du altid velkommen til at kontakte os. Find vores informationer på AutoLock.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Søndersøvej 184
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Send til en kollega

0.062