23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vær førende inden for plukkearbejde!

Plads og tid er i høj kurs på lageret... og intet gør det tydeligere end ordreplukning.

Meget stramme deadlines gør, at der ikke er plads til fejl... selv når der arbejdes i et hurtigt tempo og i meget smalle gange. Så det er næppe overraskende, at ordreplukning er den mest tids- og omkostningskrævende funktion i din virksomhed. Medmindre det rette udstyr anvendes.

Og det er Mitsubishi VELiA – den første serie af højt ydende plukketrucks - der er specifikt konstrueret til at imødekomme dine truckføreres og din virksomheds behov. Ergonomien, der er i særklasse, den exceptionelle effektivitet og den intelligente teknologi gør tilsammen underværker for arbejdet i din virksomhed (og bundlinjen)... i højder på op til 10,5 meter.

Se for eksempel på VELiA ES, vores ultrakompakte plukketruck til lave niveauer. Energieffektiviteten er i særklasse (14% bedre end den nærmeste konkurrent) – og det betyder, at der kan arbejdes efter et så snævert koncept som muligt... samtidigt med at ergonomien, der er førende på markedet, og den superintelligente software får truckførerne til at arbejde så produktivt som muligt.

Læs mere om vores VELiA ES på vores hjemmeside: www.mitsubishitruck.dk eller ring til os for at høre mere på tlf. 72 210 210

Mitsubishi Forklift Trucks - Logisnext Denmark A/S
Greve Main 19
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25019946
P nummer: 1003013788

Kontaktperson

DN
Dianna Nielsen
Sales & Marketing Coordinator
+45 29697009 dianna.nielsen@logisnext.eu

Send til en kollega

0.047