23948sdkhjf

Skal du også have ekstra trækkraft?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Logisnext Denmark A/S

Så er vores VANTiA el-trækkere helt sikkert noget for dig!

Der er ikke rigtig noget, der kan måle sig med vores serie af VANTiA El-trækkere, når det handler om trækkraft. Den er stærk og samtidigt supersmart og præcis, så det er den el-trækker, du har brug for, til at få arbejdet udført... uanset typen af arbejdet og hvor det skal udføres.

VANTiA, der er kraftfuld, rent arbejdende og meget alsidig, er lige velegnet til arbejde med høj intensitet på en fabrik, som til arbejde, hvor der stilles krav til renligheden.

 Vores 3.0 og 5.0 ton modeller er fyldt med intelligente funktioner, såsom vores meget intuitive SDS-teknologi. På en unik måde indstiller den truckens ydelse med din chauffør for harmonisk produktivitet.

 Bedst af alt er, at VANTiA er billig at holde kørende takket være den enestående effektivitet, som er 14% højere end den førende konkurrent. Det fås med en række alsidige koblingsløsninger, til problemfri håndtering af trailere.

 Læs mere om vores VANTiA el-trækkere, på vores hjemmeside: www.mitsubishitruck.dk eller ring til os for at høre nærmere på tlf. 72 210 210


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Logisnext Denmark A/S

Greve Main 19
2670 Greve
Danmark
Logisnext Denmark A/S

Send til en kollega

0.14